perjantai 9. syyskuuta 2011

Rouva Jones shoppaili TineK:ta, iik!!

Rouva Jones lupaili kuvia uusista sisustushankinnoistaan...

kuten aiemmin kerroin olin päättänyt sijoittaa kesän kirppisrahat kotini sisustamiseen Tine K Homen ihanuuksilla.

Kävin eilen Nougatissa ja hankin muutaman jo pitkään himoamani tuotteen ja paljon pientä kivaa niiden mausteeksi. Hankin kotiin tavaraa aika harkiten ja näitä olen jo pitkään miettinyt.


Olen halunnut tuota suurta koristeellista marokkolyhtyä varmaan kaksi vuotta. Nyt hankin sen. Se komeilee ruokapöytämme päässä. Kaverikseen se sai kaksi valkoista kynttilänjalkaa. Ihania, todella painavia. Rouva Jonesin köyhäinhopeakynttilänjalka varasto on vuosien varrella paisunut aika mahtavaksi ja mielestäni nuo tuovat siihen vähän särmää. Kaivelen köyhänhopeita esille päivien hämärtyessä. Ne kuuluvat meillä varsinkin jouluun. Lyhty tulee varmaan asettumaan ruokapöydän takana olevan tiikkikaapin päälle, kunhan olen ensin ihaillut sitä tuossa pöydällä. Illalla poltin lyhtyä ja valo on todella kaunis.

Lyhdyn lisäksi hankin muutamia koreja, ruukut orkideoille, hieman marokkosarjaa lisää; mustana keskikokoisen vadin, kulhon, pari pikkukulhoa ja salaattikulhon. Näillä pärjään jo pitkälle. Kupit, kannu ja suuri vati ovat jo aiemmin hankittuja. Pikkukulhot ovat söpöt ja niissä voi pitää vaikka sormisuolaa. Nyt niissä tuikut. Toisen sain jo purkaessani säpäleiksi..liimasin sen kasaan. Pihi...

TineK Homelta on tullut myös tosi kivoja säilytyslaatikoita, sellaisia mitä voi pitää esillä vaikka olkkarissa. Jaihana keittiöpyyhe...ja tuikkuja uusissa sävyissä. Nyt hankin sinisen, lilan ja harmaan. Ja pari kivaa kangaspintaista kynää. Kyllä niillä kelpaa kirjoitella.Tinen talvimallistossa on aivan ihanat silkkityynyt, jotka aion hankkia sohvallemme. Näin ne eilen Nougatissa ja aiemmassa postauksesa on kuvakin. Niitä on kolmessa värissä ja ajattelinkin, etten ole taas tylsä, vaan otan niitä yhden kutakin väriä. Ja viimeistelyksi sitten pari samettityynyä Tineltä. Sitten onkin shoppailtu vuoden tarpeiksi. Kirppisrahoista riittää vielä noihin kolmeen tyynyyn, samettiset pitää sitten pyytää joulupukilta;-)

Olen "valkoinen sohva"-ihminen ja ihan pulassa nykyisen tummanharmaan sohvamme kanssa. Se tuli mieheni aiemmasta asunnosta eikä oikein sovi meille, mutta on niin laadukas, etten raaski siitä luopuakaan. Koitan sitten tyynyillä saada siitä omanoloista;-)


halauksin Mrs Jones4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Luulin jo, että minulla on jo tiedossa kaikki kivat sisustusblogit, mutta olinkin väärässä. Lehtipisteellä selasin uutta Glorian kotia, en malttanut ostaa lehteä (älä osta mitään kuukausi menossa), mutta sen verran ehdin lukea, että lehden kivoimman kodin omistajalla on oma blogi. Nyt olen intoa piukalla selannut vanhoja kirjoituksia. Pitkästä aikaa koti, joka innostaa!

MRS JONES kirjoitti...

Wau-Kiitos, todella kauniisti sanottu!-jonna-

Unknown kirjoitti...

Ihastuttavat ostokset! Wow.. Minua ei pitäisi päästä moiseen ihanuuspuotiin.

Kipoissa & lyhdyssä kiva etninen fiilis, muttei onneks semmoinen ns. matkaluistofiilis..you know.

Leppoisaa viikonloppua!

Anne kirjoitti...

Hei Jonna- tuli blogiisi Sannan vinkkaamana ja ylläri pylläri, tunnistin heti "missä ollaan" olen Riitan kanssa tehnyt "töitä" täällä meillä päin, kyllä on maailma pieni! Ihania ostoksia, iahansta kaupasta, odotan innolla että saan omani !