torstai 22. syyskuuta 2011

Fannin kaapissa

Rouva Jones on kunnostautunut pienimmän tyttärensä talvivaatehankinnoissa. Tämä saattaa olla aika tylsä aihe, mutta jokaiselle pienten lasten äidille aika konkreettinen juttu. Vanhin tyttäreni Elle täyttää pian jo 12 v ja Emmakin juuri 10 v. ja siksipä olen oppinut, että jos haluaa kivoja talvivaatteita, pitää olla ajoissa hankintojen kanssa. Siis tosi ajoissa. Haalarit hankin jo kuukausi sitten.

No niin, meillä on nyt sitten Fannille kolme haalaria; yksi alkutalveen; CupCaken ihana tummanharmaa jossa pinkkejä pilkkuja ja edessä sydän. On nyt juuri sopiva eli en tiedä meneekö joulua pidemmälle. Koville pakkasille kokoa isompana Ticketin parhaaksi kokemani talvihaalari. Sama pinkki kuin viime talvena, ihana, isompi vaan.  Ja varapukuna kummitytöltä tullut sama haalari liilana. Ja kaikkien alle sopiva kiva pilkullinen fleecetakki H&M;stä. Olen kova kierrättämään vaatetta ja Fannin viimetalviset haalarit on jo myyty eteenpäin. Nämäkin tulevat sitten ajallaan huutikseen;-)

Ja koska Gore-kengät on pakko hankkia, löysin ihan vahingossa tosi kivat! Mustat Superfit:it, joissa on pinkkejä ja liloja kukkia. Ei liian pelkistetyt, mutta just silleen sopivasti simppelit. Ja sopii kaikkiin kolmeen haalariin. Ja hauska fleecehattu Lindexistä. Samalla löysin kaapista kolme kivaa viime talven pipoa, ihanat eikö?

Samalla reissulla nappasin lähiostarilta Isosta Ompusta  perusvaatetta päiväkotiin, kivoja musta/pinkki/valkoisia, ihan Lindexistä ja H&M:stä. Olipa kivoja ja edullisia. Nyt on niin monta Burberryä tahraisena että päätin ostaa tummempaa ja edullisempaa arkivaatteeksi. Olen huomannut että on aika hankala löytää kivoja mustia/mustavalkoisia lastenvaatteita pienille. Useimmiten ovat kovin kirjavia...itse en tykkää liian värikkäistä, vaikka ne retrohenkiset kivoja ovatkin.

Milloin teillä hankitaan talvivaatetta? Olenko ihan pöpi kun jo juoksen näiden perässä?viimetalviset ihanat pipot Girandola

eikös olekin aika söpöt, vaikka ovatkin mustat?

hauska pilkkutunika Lindex

Bamse tunika/mekko ja kasa trikoita

neuletakki H&M, hame Wheat,  aiemmin Pikku Kipparista hankittu


Halauksin Mrs Jones

5 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Saisiko samanlaisen postaukset isompien tyttöjen huoneista ja vaatteista, kiitos!

T. Isojen tyttöjen äiti

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ihaat haalarit. MÄ painin saman homman kanssa, mutta olen jo auttamattomasti myöhässä. Onneksi on huuto.net :)

MRS JONES kirjoitti...

Hyvä idea Tiitu, kunhan selvitään Emman 10v synttäreistä...(tänään)! Ja Outi, huutikseen noikin Ticketin haalarit oli kälyllä menossa;-) eli kaksi yhden hinnalla, toisessa vielä laput kiinni! Tuuria! Nyt vielä kivat kypärähatut niin homma valmis. Ihanaa torstaipäivää! -jonna-

Hanna kirjoitti...

Kivan näköiset kengät, meillä nuorimalla neidillä sama cupcake haalari talveen kengät ja pipo puuttuu vielä,ekan kerran ajattelin talvivaatetusta heinäkuussa eli voin sanoa että en ole koskaan niin ajoissa ollut:)

Priska kirjoitti...

Et ole yhtään aikaisessa... Opin viime syksynä kantapään kautta, että lokakuun alku on auttamattoman myöhäinen ajankohta talvivaatteiden hankintaa. Tänä vuonna olin siis ajoissa minäkin, elokuussa selailin jo rekkejä ja syyskuussa ostin haalarit taaperolle!