torstai 22. joulukuuta 2011

Paketointia..ja halaukset Pompotiin!

Rouva Jones pakkasi lahjoja.

Sillälailla työpäivän lomassa. Meili, paketti, meili, paketti jne-tyylillä. Tämmöisiä näistä nyt tuli.
Erityisen onnellinen olin kun ovikello soi ja portilla seisoi mies iso paketti sylissään. Vasta avatessani paketin tajusin...laitoin sunnuntaina viestiä Riihimäelle ihanaan Pompotiin...kyselin mahdollisuutta josko voisin nuorimmaiselleni tilata postitse vielä pukinkonttiin lahjan, jota olen koko syksyn siellä käynyt ihailemassa. Muutamia ihania kuvausmatkoja sinne on ollut ja siksi olen päässyt vierailemaan useampaan kertaan. Viimeisin suunniteltu kuvaus kuitenkin siirtyi ja paketti jäi ostamatta.

Pompotin ihanaiset Jenni ja Miia laittoivat ostokseni pakettiin ( siis oikeasti, lahjapakettiin, nimilappukin oli valmiina, uskomatonta) ja postiin ja sain ne jo tänään. Siis hyvissä ajoin joulupukin varastoon. Tällä haluan nyt vaan kehua ja kiittää, Maailman suloisinta Pompotia ja sen emäntiä. Pelastitte meidän Fannin joulun! ( Ai mitäkö paketissa on? Pakko kai paljastaa. Mailegin puinen vaatekaappi Fannin rakkaimalle pupulle ja myös mekko sekä asusteita Pupulle.)

Ja kivaa vielä sekin että Pompotin paketti sopii ihan sattumalta muihin lahjoihimme kuosinsa vuoksi! (Olen aika nipo lahjapapereiden kanssa) Huikeaa! Kiitos vielä.

Muut lahjat paketoin tapetinjämillä, Pinon sanomalehtipaperilla, Pinon silkkipaperilla, Pompotin punapilkkuisella ja monivärisellä Mailegin pilkkupaperilla Pompotista. Nauha Gaudete Kids. Washi-teipit Gaudete Kids ja Pino. Mailegin nimitarrat Pompoti.

Mustissa tyylikkäissä lahjapakkauksissa on lahjoja Balmuirilta...perheen naisille. Yksinkertainen ja tyylikäs tuo musta. Satiinirusetti Balmuirin painatuksella viimeistelee.

Mikäli Rouva Jonesilla olisi kauppa, vaikkapa sisustuskauppa tai Odd Molly-kauppa, pakkaisin kaiken kauniisti ja viimeistellysti. Muistan aina erään huikean liikkeen (työmatkalla)Wienissä, jossa kaikki pakattiin ensin mustaan silkkipaperiin, sitten mustavalkoisiin salmiakkiruutuisiin rasioihin  ( kuten hatturasiat) ja paksuihin paperikasseihin. Iik. Ja siitä on ainakin 13 vuotta aikaa...koska paketit olivat niin kauniita, muistan vielä mitä ostinkin sieltä. Ihan hullua. ( ihan oikeastim muistan; valkoiset Supergan tennarit, joita oli silloin vaikea saada Suomesta ja ihanat vaniljantuoksuiset lasipulloihin pakatut vartalotuotteet ja kynsilakkaa hulluissa väreissä sekä Aqua di Parman tuoksukynttilän. Lisäksi sovitin siellä ensimmäistä kertaa elämässäni Louboutianin kenkiä. En sitten ostanut;-))

Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita paketteja!
Tuollaisia on ilo saada, tuntee, että lahjan antaja on ajatellut saajaakin...hyvä, että raaskii avata.
Eipä ole minullakaan ikinä niitä "perinteisiä" riemunkirjavia, nyt oli punavalkoinen teema, toki mahtui tonttujakin mukaan pikkuprinsessoiden paketteihin.

Ja nuo harvinaiset herkut, kauniisti pakatut osotkset, ne jäävät kyllä mieleen!
Samoin kun ne välinpitämättömästi laatikkoonsa ja sitten muovikassiin roiskaistut...ja "rahastetut"!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kauniita paektteja.

Itsekin koetan paketoida kauniisti. Tänä vuonna olin aika kierrätysteemalla liikkellä; voimapaperia ja valkoisia leimasinkuvia ja valokoisella kynällä tekstit, lehtikuvia, kertaalleen käytettyjä kangasnauhoja jne.

Akissfromthepast kirjoitti...

Upeita lahjakääröjä! ja tuo Pompoti on aivan mahtavan ihana puoti! :)
Oikein hyvää ja mukavaa joulua Sinulle ja perheellesi! :)