lauantai 10. joulukuuta 2011

MRS JONESIN JOULUKALENTERIN 10. LUUKKU

Rouva Jones toivottaa kaunista, joskin myrskyistä/myrskyn jälkeistä lauantai-aamua. Oksennustauti iski perheeseemme kaataen väkeä yhden päivässä. Kaikki viikonlopun suunnitelmat oli siis peruttava. Argh.

Eniten harmittaa etten päässyt Hankoon, Etelän ja Origon yhteiseen jouluriehaan. Designia ja herkkuja, sopisi Rouva Jonesille. Ja vielä lempikaupungissaan Hangossa.

Samalla matkalla olin ajatellut piipahtaa Tammisaaressa, katsomassa joulukadun avajaisia. Yksin sinne ei kannata lähteä, taidan olla ainoa terve.

Ehkä paranemme seuraavaan viikonloppuun, jolloin vietetään Härkätallin Joulumarkkinoita Bilnäsissä. Sinne on mentävä, joulu alkaa siitä.

Joulun tunnelmaan kuvaamaan lainasin TineK Homen vanhoja talvibrosyyrin kuvia. Ovatpa ihania. Vuosien mittaan olen kerännyt aika monia noista tavaroista. Sohvan ottaisin heti. Joku kysyi minulta että miksi postaan niin paljon Nougatin tavaroista. No siksi. Kotonani on oikeastaan viime vuosien aikana vain sieltä hankittuja juttuja. Jos lopettaisin nämä sisustustoimittajan työni, haluaisin oman "Nougatin". Voisin muuttaa vaikka Hankoon ja perustaa oman pienen Tine-maailmani sinne. Vitsi, vai oliko sittenkään?

Kävin Nougatissa paijaamassa haavekaappiani, joka on tullut jo uniinkin.( hävettää myöntää mutta joo, näin jo unta siitä että laitoin sen laatikoihin tavaroitani) Se on musta ja suuri. Siinä on lasiovet ja alaosassa pari laatikkoa. Se on ihana. Rakas Joulupukki...
Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oijoi -- Oksutauti on inhottavinta mitä voi olla! Voimia, koittakaa jaksaa!
Tosi kauniita kuvia!
Terkkuja ja parantavia ajatuksia lähettelee Tilda!

Anonyymi kirjoitti...

Niin erilainen tämä maailmasi kuin omani tällä hetkellä...mutta aina yhtä kiva täällä on vierailla!

Noste kirjoitti...

Pakko kommentoida, että olen pahasti koukuttumassa TineK Homen tuotteisiin, koska täällä niitä vilisee :D Ai että kun sopisi valkoisen kaveriksi monet noista ihanuuksista. Minulle melko uudehko tuttavuus, mutta Tanskasta nyt tuleekin kaikkea ihanaa.

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Tilda, päivän mittaan vielä yksi lapsi sairastunut tuohonkatalaan tautiin eli nyt pian vain minä terveenä, koputan puuta. Pepi, kiitos! Noste, Tine tosiaan koukuttaa. Itse aloin kerätä niitä pian 4 v sitten kun Nougat avasi ovensa. Terkuin jjonna