perjantai 23. joulukuuta 2011

MRS JONESIN JOULUKALENTERIN 23. LUUKKU

Rouva Jonesin joulukalenteri tarjoaa tänään joulutunnelmia...

Ihanaa jouluvalmistelupäivää. Illalla istuin pitkään ja pakkasin loput lahjat. Nyt kaikki on valmista lahjapuolella. Ruokia valmistellaan, piparitalo on koristelua vaille valmis ja kinkku menossa uuniin. Kuusi on pihalla ja kohta sekin pääseen sisään. Laitan sen TineKHomen koriin. Tänä vuonna koristelen sen mustavalkoisin Dayn palloin, koska normikoristeemme ovat autotallissa muuttokuorman takana jumissa. Valot onneksi löysin;-)

Nuorimmainen on isoäitinsä luona leipomassa, teen vielä hetken töitä. Vanhemmat muksut olivat eilen samassa paikassa ja joulun leivonnaiset alkavat olla upeasti valmiina. Toivoisin että ehtisimme hautuumaalle jo tänään.

Katsotaan miltä näyttää myöhemmin tänään...kun kuusi saadaan sisään!

Miten sinun jouluvalmistelusi etenevät?


Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Jouluvalmistelut ovat hyvällä mallilla... olen vielä töissä, varmistellut muutamia asioita, tehnyt viime hetken tilauksia ja siivonnut pöytäni.

Siippa on siivonnut kotona, iltapäivällä katetaan joulupöytä ja valmistellaan loppuja jouluruokia. Lahjatkin ovat jo paketissa ja ystävien kotitekoiset ruokalahjat toimitettuna, illalla vielä viedään pihan poikki ihanan talonmiepariskuntamme lahja.

Riemullista joulua!

Room of karma kirjoitti...

Wow, det fatet med dom kulorna:)
Lika snyggt som hela din blogg:)

kram CC

Niina kirjoitti...

Ihanaa joulunaikaa! <3