lauantai 23. maaliskuuta 2013

KORALLI
Rouva Jones piipahti työasioissa myös Dellyssä. 
Koralli, just se sävy jota sanoin etten kyllä taatusti halua, on alkanut himottaa. Uskoisin että piankin ranteessani roikkuu tuo Crucianin ihana perhoskoru. Vielä eilen pystyin sitä vastustamaan, mutta enää tuskin onnistun. Dellyyn oli tullut myös suosikki t-paitani, tuo alimman kuva Peace.


4 kommenttia:

Domi kirjoitti...

Luulenpa, että korallia tulet laittamaan vaatetukseesi kesän ollessa ovella enempikin :) Ranteesta on hyvä aloittaa, siitä se sitten siirtyy vaivihkaa toisaalle :) Itselläni on vielä toistaiseksi menossa kamelinruskea-vaihe ranteessa, mutta takkikelien poistuessa siirrän väriläiskiä sinnekin lisää, joko suoraan nahkarannekkeilla tai kevyenkevyillä helmikoruilla :) Auringonpaistetta!

Marjo kirjoitti...

Ihania kenkiä Dellyssä.....nyt on pakko mennä käymään! Koralli on ikuissuosikkini :)

Nuppu Home kirjoitti...

Koralli ja mintun vihreä tai turkoosi ovat toooosiiii ihania värejä tähän kevääseen ja kesään. Pyrin itsekin ottamaan niitä mukaan uusiin sisustusvirkkauksiini ;-)

Mar3ngi kirjoitti...

Itse pukeudun tylsään(?) mutta niin rakkaseen mustaan kaikkina muina vuodenaikoina mutta kesäisin tykkään juuri korallista, turkoosista ja sellaisesta vadelmanpunaisesta / pinkistä. Juuri olenkin neulomassa korallinpunaista, pitsistä lörppöneuletta kesään :)

Dellyssä täytyy käydä kun on seuraava työmatka Hesaan :) Nettikaupan perusteella voisin ottaa koko kaupan itselleni. Aivan ihana tuo harmaa Peace t-paita.