lauantai 30. maaliskuuta 2013

BE DESIGN POP UP

Rouva Jones tykkää BE designin tuotteista, muistat ehkä Lily-kulhon kotoani? 
Ja tykkään myös Saanan ja Ollin tuotteista. Ja joo, myös Sisustuksen Koodista Turussa.

Nyt nämä kaikki kolme iskevät hynttyyt yhteen! Pop Up kauppa siis.

Pop-Up -kauppa on avoinna 27.5.-10.8.2013 osoitteessa Linnankatu 6, 20100 Turku.Lainattu tiedotteesta:


Turkulaiset designbrändit BEdesign ja Saana ja Olli löytyvät kesän ajan saman katon alta Sisustuksen Koodin kanssa.

Saana ja Olli sekä BEdesign avaavat Pop-Up -kaupat jokirannassa sijaitsevaan Turun johtavaan sisustusmyymälään. Kesän ajan kävijät voivat löytää samasta osoitteesta laajan valikoiman Saana ja Olli - sekä BEdesign -tuotemerkkien raikasta muotoilua. Liikkeiden valikoimiin tulee tuotemerkeiltä myös täysin uusia tuotteita. Myymälöiden avajaisia juhlistetaan 29.5.2013. 

Saana ja Olli -tuotemerkin valikoimiin kuuluvat kestävästä hamppukankaasta valmistetut sisustus- ja käyttötekstiilit, mm. sisustustyynyt ja keittiötekstiilit. Uusina tuotteina myymälästä löytyvät ensimmäiset lampunvarjostimet ja istuinrahit. BEdesign esittelee liikkeessään ensimmäisen mallistonsa, johon kuuluu ajattoman tyylikkäitä huonekaluja, mm. valaisimia, jakkaroita, pöytiä sekä kulhoja. Malliston keskeisinä materiaaleina ovat puu ja akryyli.

Yrityksiä yhdistää halu tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja pitkäikäisiä tuotteita. Luonto toimii tärkeänä inspiraation lähteenä suunnittelussa, ja kestävyys on lähellä molempien sydämiä. Kaikki yritysten tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa.

”Mielestämme tämä on aivan erinomainen tilaisuus esitellä nousevaa muotoiluamme, ja mikä sen parempi paikka sille kuin Turun Aurajoen varren välittömässä läheisyydessä”, Bette Eklund BEdesignista kertoo. ”On mahtavaa saada kaksi innovatiivista turkulaista yritystä meille koko lomasesongiksi”, hehkuttaa Tomi Kouvola Sisustuksen Koodista.

BEdesign on turkulaisten siskosten Bette ja Cilla Eklundin vuonna 2012 perustama designyritys, jonka mallistoon kuuluu huonekaluja moderniin kotiin ja elämäntyyliin. Bette Eklund on lisäksi suunnitellut mm. Piiroinen Oy:lle sekä MultiTouch Oy:lle. BEdesignin tuotteita on tällä hetkellä saatavana sekä Suomessa että kansainvälisesti.


Saana ja Olli on turkulainen tekstiilibrändi ja muotoilijapariskunta, joka suunnittelee kestäviä sisustustekstiilejä sataprosenttisesta eurooppalaisesta hamppukankaasta. Tuotteita myydään Suomessa parissakymmenessä jälleenmyyntipaikassa sekä kansainvälisesti mm. Islannissa, Japanissa, Hollannissa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa. Oman malliston lisäksi Saana ja Olli on tehnyt suunnitteluprojekteja Liptonille, Amnesty Internationalille, japanilaiselle tavaratalojätti Isetanille, ranskalaiselle ekolastenvaatemerkille Ta Daalle ja ruotsalaiselle Boråstapeterille.

Sisustuksen koodi on jo käsite suomalaisessa sisustusmaailmassa. Yrityksen ajan hermoilla olevat tuotteet ja palvelualttius ovat kulmakiviä, joista yritys on ylpeä. Sisustuksen Koodi on perustettu vuonna 1999. Anne Melenderin ja Tomi Kouvolan luotsaamalla sisustusliikkeellä on yli 700 neliötä kolmessa kerroksessa Linnankadulla.
Ei kommentteja: