maanantai 28. tammikuuta 2013

L:A BRUKET
Rouva Jones hankkii kotinsa pakolliset hankinnat...siis siivoustarvikkeet, ruoka-aineet jne...mielellään myös silmää miellyttävissä pakkauksissa. Vaikkapa silitysvesi voi  siis olla näin ihana.

Cilla's nettikauppa  ( joo se uusi josta vinkkasin myös Pukkateepostauksessa) myy myös L:A BRUKET-tuotteita. (L:A on muuten lyhenne lilla-sanasta, sanotaan siis Lilla Bruket) Onnistuin saamaan melkein viimeiset, mutta uusi satsi on tulossa, sanoi Cilla. Myös saippuoita, tiskiaineita ja muuta ihanaa on tulossa. Tämä on vähän sellainen tuote, että kun kerran ostaa, jää koukkuun...

Tämä L:A BRUKET silitysvesi on omiaan joulupukin tuomien lakanoiden silittämiseen. Keskimmäisen tyttären haave oli Beach House-lakanat, koska niissä on niin ihana nukkua, sanoi hän. Eikä muuten suostu enää muissa nukkumaan. Näitä yksiä siis pestään ja pidetään. 2 kommenttia:

Choko Kanel kirjoitti...

Kori on mahtava. Etsin tuollaista joulukuusen jalan ympärille, mutta en öytänyt ja päädyin puusaaviin. Hyvä sekin.

En tiennyt, että on olemassa silitysvettä... :)

MRS JONES kirjoitti...

moikka. Kori on Tine K Homen ja niitä on vaikka kuinka montaa kokoa. Meilläkin oli kuusi jouluna tässä, joskin isommassa koossa. Omani olen ostanut joko Nougatista tai Cafe Latte Spiritista.