lauantai 1. joulukuuta 2012

LOTTA AGATONS HOME IN RUM

Rouva Jones sai vihdoin viikolla innolla odottamansa tanskalaisen RUM-lehden. RUMissa on ruotsalaisen stylistin Lotta Agatonin koti ja wau mitä muuta ihanaa. Kannen koti on myös mieletön. Alkaa olla lempparilehtieni no 1 tällä hetkellä. Pinossa myös uusi Deko, jossa on tekemäni juttu Annaleenas Hem-blogistin Annaleenan ihanasta kodista Ruotsista. Iloinen, ylpeä.

Ihana Stine ( Tine K Homelta) lähetti minulle RUM ja Bo Bedre-lehtien uusimmat numerot. Näitä tanskalaisia on niin hankala Suomesta saada.

Nappasin kuvat aukeamista, koska uskon että muitakin tämä kiinnostaa enkä ole vielä missään nähnyt koko juttua. On ihana koti. On.

Rouva Jonesinkin kotona on 10 vuotta asunut juuri tuollainen vanha Thonet-tuoli, juuri musta kuten Lottan ruokapöydän ympärillä. Rakastin sitä, mutta erään parisuhteen päättyessä tiemme erkanivat. Siis tuolin ja minunkin;-)

Kotimme on peittynyt valkoiseen lumivaippaan, lunta on todella satanut, siis aivan mielettömän paljon. Ja aina sanotaan ettei muka pääkaupunkiseudulla olisi lunta. Nyt on. Aion käyttää tämän kauniin valkoisen valon hyödyksi kunhan päivä valkenee. Kaunis tikkuaski ja jouluinen tuoksukynttilä Moko Market.

Mielenkiintoinen ja kiva, joskin rankka työviikko takana, valtava Cafe au lait kädessä ja ajatuksissa käynti Cafe Latte Spiritin joulumarkkinoilla heti aamusta. Nappaan kameran mukaan.

Koitan ehtiä piipahtamaan myös Monday to sunday HOME-malliston markkinoilla viikonlopun aikana.

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Kalenterien ekat luukut auki! Viime vuonna tein blogiin joulukalenterin, mutta tänä vuonna ajattelin kertoa ihanista jouluisista asioista vapaammin. Olkoon tämä Lotta Agatonin kotiin kurkistus vaikka "eka luukku."

Lotta Agatons home in danish RUM. Love it. Thank you Stine for sending me this magazine!XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

//Terhi kirjoitti...

Oi oi. Mulla menee kylmät väreet. Itselläni on lehtimania pahimmasta päästä ja köpiksessä ollessani olin seota niihin kaikkiin ihaniin lehtiin. Onneksi on nämä blogit joiden avulla intohimo pysyy järkevissä mittasuhteissa. Kiitos näistäkin kuvista. Lotta Agaton on mun suosikkeja, samoin Petra Bindel, Anna-Leenasta nyt puhumattakaan, joka on käsittämätön virtuoosistylisti. En tiedä ketään muuta joka stailaa kattilan niin kauniisti kuin hän.Hyvää viikonloppua.

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia:-) Ja voi houkutus, Egmontilla oli aika mahtavia joulutarjouksia Rum-lehdestä, pitäisiköhän laittaa vuosikertatilaus menemään (sen voisi perustella vaikka joululahjaa itselleen:-) ...