keskiviikko 26. joulukuuta 2012

I WISH...

Rouva Jonesilla oli jouluinen toive. Wishwearin valikoimassa on ChillNorwayn ihana harmaa neuletakki. Tämmöinen...Olen kurkkinut sitä nettikaupassa koko syksyn. Pehmeä ja unelmaisen kevyt. 

(Klikkailin myös katsomaan kevään uusia Odd Mollyjä ja meinasin laittaa tilausta menemään näin joulunpyhien kunniaksi. Odd Mollyllä on uudet toooosi makeat kirjaillut mustat caprifarkut ja musta ruusukuosinen pusero. Niin mulle.)  Päiväpeite on TineK Homen ja Grey&Whitesta. 

Käperryn sohvaan nauttimaan pyjamapäivästä...tässä Chillin neuletakissa ja pyjamanhousuissa.  Valtava kähvimuki, kippo pipareita ja kainalossa nuorimmainen. Koitan päivällä laittaa kuvia joulukuusestamme, joka on käsittämättömän kaunis:-) Kaksi päivää on nyt juhlittu joulua perheen ja vanhempien kesken, eilen vielä ystävienkin  kanssa glögitellen. 

Tänään on aika rauhoittua. Vinkkaan lukemiseksi Anna-ystäväni fantastisen Kirjatoukka ja Herra Kamera-blogin ja vähintäänkin sen jouluiset postaukset. Ihana! ( itse seuraan kyllä päivittäin;-). 

T-paita Style Butler, housut MosMosh/Delly, huivi Ib Laursen ja neuletakki Chill Norway/Wishwear.

BLOGIYHTEISTYÖ

XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä...ihanaa Tapaninpäivää!

Jaana kirjoitti...

Hyvää pyjamapäivää. Olet saanut aivan ihania paketteja. Kiva postaus.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Oikein laiskoja loppuvuoden päiviä toivottelen täältä! :)

Ainosofia kirjoitti...

Nautinnollista Tapaninpäivää sinulle!