sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

PUPUN UUDET VAATTEET

Rouva Jonesin nuorimmaisella on pupu. Lempipupu on Mailegin pitkäkoipinen ihanuus, jolla on jo kotona kaikenlaista tavaraakin; vaatekaappi, sohva, vaatteita, hella, silityslauta jne....kaikki on hankittu Pompotista, paitsi pupu aikanaan Piirongista.

Nyt kun ollaan lomalla Hangossa, poikkesimme tietenkin Villa Himaan ja pupu sai vauvan. Toisella kerralla pupuvauva sai vaunut. Nyt äitipupun kelpaa. Villa Himalla on muuten kaksi liikettä Hangossa, postausta tulossa. Toisen yhteydessä Peikko ja Prinsessa-lelukauppa, voi ihanuus mikö valikoima puuleluja!

Lomalla on aikaa tehdä näitä juttuja mitä lapsi pyytää: "Äiti, tee pupuvauvalle raitapaita." Neuloin vauvalle jumpperin ja samalla tuunasimme ( Artekin voirasian suojuksesta) vauvalle matkasängyn. Neuloin rasian pohjalle "patjan" kaksinkertaisesta Novitan Hanko-langasta ja peiton valkoisesta yksinkertaisena. Neuleen lanka myös Hanko. Ihana. Kuvien ottamisen jälkeen myös äitipupu sai samanlaisen raitapaidan. Fanni tykkää.
XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Meilläkin puput ovat lasten sekä äidin suosikkeja ja kalusteita on kerätty pikku hiljaa. Tein pupuille oman talon vanhaan lasivitriiniin. Kurkkaa blogistani jos haluat. Meidän neiti on Fannyn kanssa samanikäinen, mutta oli kiva huomata että pupuleikit upposivat vielä 5-vuotiaisiin kylässä käyneisiin tyttöihin. Kalusteet ajattelin siirtää sitten joskus pupuajan jälkeen barbie leikkeihin.