lauantai 28. heinäkuuta 2012

AHAVA MINERAL BOTANIC

Rouva Jones on rasvojen  suurkuluttaja. Ja koska kesän tullen lankean aina laittamaan itseruskettavaa jalkoihini, tarvitsen myös loistavan kroppakuorinta-aineen. Kysyin neuvoa hoitolasta.

(Paitsi viime kesänä jolloin kokeilin suihkurusketusta ja tulin aivan oranssiraitaiseksi seepraksi. Siinä ei kuorinta auttanut. En muuten kokeile enää.)

Nyt päädyin Ahavaan. Mineral Botanic kuorinta on tosi ihana, turhaan ei sitä hoitolassa suitsutettu. Ja kroppavoide pumppuineen kätevä. Ja kyllä se Ahava vaan kosteuttaa superisti. Muovipullo plussaa.


(p.s. kamppailen "ripsienkasvattajatehogeeli"-purtiloa vastaan. En nyt muista merkkiä, mutta kampaamo/hoitoloissa myynnissä. Hullunkallis, eikä kovin tärkeä hankinta, mutta apuva...ystävillä ripset kasvavat niin että ottaa aurinkolaseihin kiinni.. Oletko kuullut tästä? Onko kokemuksia??? kannattaako???)

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Laalia kirjoitti...

Niitä ripsien kasvattajia on erimoisia, ihan 30 tuotteesta sinne useaan sataseen :) Veikkaan, että puhut nyt RevitaLashista, jolla näyttää olevan joku tehokamppis menossa, kun itsekin törmään siihen jatkuvasti :)
Minä oon kuullut RevitaLashista sekä hyvää, että huonoa. Sen sijaan NeuLashista olen kuullut pelkkää positiivista, ja hintakin on hiukka halvempi, kuin RevitaLashillä. Tässä muutama linkki:
http://www.ostolakossa.com/search/label/NeuLash
http://casablancos.blogspot.fi/2012/05/b-l-n-c-o-testaa-neulash.html
http://mirellandia.blogspot.fi/2012/01/neulash-3kk.html
Ja NeuLashin omat sivut, mistä ostaa: http://www.neulash.se/index.php?language=fi

Ripsien kasvatteluonnea sinne! :)

Tiina A kirjoitti...

Olen koukussa Kiehl'sin tuotteisiin, mutta Ahavan bodulotion ja kuorinta on kylla ostettava heti kun entiset on kaytetty - eikasiihen mene kauaa...

Aloitin Revitalashin kayton 3 viikkoa sitten ja sen voin sanoa etta jo nyt ainakin ripset ovat vahvistuneet ja tummentuneet. 2kk on kait se aika kun tuotetta tulisi saannollisesti kayttaa. Olen kokeillut myos muita ripsenkasvatusseerumeita mutta eivat ole tehonneet. Tama Revitalash on ostamistani kallein, mutta ehdottomasti myos paras.

Jatta kirjoitti...

Hei, edullinen risiiniöly apteekista 100ml noin 3€ tai Melvita sarjan risiiniöljy 50ml noin 15€ hoitaa ripset sekä hauraat kynnet!

Olen myös kuullut että couperosa iholle tai maksaläiskäiselle iholle kun joka yöksi levittää, niin ne häviäisivät! Tiedä häntä sitten, mutta ei ole ainakaan hinnalla pilattu :)

Katja kirjoitti...

Itselläni on menossa nyt toinen pakkaus NeuLashia. Se on ainankin toiminut minulla ja monella tuttavallani. Se taitaa olla jonkin verran edullisempi kuin Revitalash. Minulla yksi pakkaus kestää reilusti yli puoli vuotta (taisi ensimmäinen riittää n.8kk). Minulla on ollut se pienempi pakkauskoko. Voin kyllä vilpittömästi suositella! Se vain pitää muistaa, että ensimmäisen kuukauden käyttää tuotetta säännöllisesti, jotta tulosta syntyy.

Leena Lumi kirjoitti...

Hirveää minne pitkät ripset katoavat! Minä en uskalla noita tuotteita käyttää, kun on niin arat silmät, että ripsarikin on ollut vuosikymmeniä sama ja varsin tyyris. Alan vetää taas kajal-viivat ja ystäväni lupasi lähettää kaukaa kotimaastaan pehmeää kajalia, jota hänellä ihailin. Se oli jauhemaista...

Minä en ota ikinä aurinkoa, sillä yksi melanooma riitti kiitti. Olen luomublondi. Mutta sääret ovat kuin kuolleet kanat ellei niitä itseruskita. Joka toinen ilta mieheni polvistuu eteeni ja vetelee hyvää, edullista tuotetta, sillä hän tekee tasaisempaa jälkeä ja onhan se muutenkin kiva, kun...;-)