lauantai 4. helmikuuta 2012

Mrs Jones loves Style Butler

Rouva Jones tykkää tanskalaisesta Style Butler merkin vaatteista!

Kävin katsomassa tulevaa mallistoa maahantuojalla ja voi nenä. Ihana! Lainasin muutamia lemppareitani  syksy/talvi 2012 mallistosta ja kuvasin iloksenne! ( Ihailen näitä nyt viikonlopun, palautan ne maanantaina, nyyh.) Myyntiin nämä tulevat loppukesästä, uskoakseni. Itse muistelen katselleeni Style Butlerin vaatteita Putiikki Rannalla-kaupassa.

Oma suosikkini on tuo takki, mustana ja vihreänä ja ainakin jompikumpi on pakko saada. Neuleet ovat merkin osaamista parhammillaan, oma lempparini on tuo, jonka selässä on LOVE-teksti. Ja tosi makea on myös tuo harmaa, jossa edessä sulkia( saa irti pesua varten) ja tuo roosa, jossa olkapäillä upeat koristeet. Ja nuo trikootopit ja puserot varmaan tiedättekin, materiaalina osassa silkki, aah. Olen itse hiplannut niitä aiemminkin...nyt aion hankkia. Nämä ovat NIIIN mun vaatteita. Onko merkki sinulle tuttu?

Entä nuo huivit? Ihanat! Tähtihuivia toivoisin. Ainakin mustana. Ja roosana. Tuo armyvihreä tuntuu nyt tosi trendikkäältä, ehkä senkin. Ja olisihan beige ajaton. No ainakin siis mustan. Onneksi menen vielä keväällä Köpikseen, aion etsiä tämän merkin kaupan ja katsoa kevät/kesämalliston läpi!

Mrs Jones loves Style Butler, Danish fashion brand. These are from Autumn/winter 2012 collection. My favourite is this jacket in black and green! I also like the knitwear; nice ideas...I must have this one with Love on the back;-) 


Halauksin Mrs Jones

1 kommentti:

toves sammensurium kirjoitti...

I'm loving it too!!!!!!
Your pictures container so many Cool clothes - makes me want to shop!
Tove:)