torstai 2. helmikuuta 2012

Bertoia, my favourite.

Rouva Jones tykkää tuoleista.

Itse keräisin erilaisia tuoleja, jos  tila vaan antaisi myöten.

Ruokapöytämme ympärillä ovat Eamesin eiffeltuolit ja siksi omat lempparini, ikivanhat Bertoiat eivät meinaa löytää paikkaansa nykyisesä kodissamme. Tuolit ovat lapsuudenkodistani ja veikkaan että niillä alkaa olla ikää noin 30 vuotta. Tuolit ovat Harry Bertoian klassikot enkä raaskisi ikinä ostaa enää niitä lisää. Nämä vanhukset alkavat kuitenkin hajota ja seuraava projektini onkin kunnostuttaa ne. Siis ei uudennäköisiksi, vaan ehjiksi. Jalat irtoavat ja runko on ruostunut.

Niitä on neljä ja meillä ne ovat olleet pihallamme (katetussa tilassa) ruokapöydän ympärillä. Aiemmissa kodeissani ne ovat olleet ruokapöydän tuoleina keittiössä tai ruokasalissa. Nyt kuitenkin nostin ne syksyllä sisään turvaan ja ensi kesäksi pihalle on saatava uudet tuolit. Bertoiat etsivät paikkaansa ja kulkevat täällä huoneesta toiseen. Ihana tuoli.

Haaveilen myös Bertoian Diamond Chairista...

I have four of these Bertoias design chairs. They are old...like 30 years old and I got them from my childhoods home. I just cant find a proper place for them in our flat. Argh. Just love them.

p.s .jostain syystä en saa kommentoitua tai vastattua kommentteihinne...monen päivän ajalta ihanat kommenttinne ovat siis vastaamatta...kiitos niistä! Luen ne silti ajatuksella.Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Bertoiat on olleet mun ikisuosikit siitä asti kun olen jotain huonekalujen päälle ymmärtänyt. Kuuluvat listaan; ostaisin jos olisi rahaa ja tilaa.

paislea kirjoitti...

i love that wire chair!!

drop by allister bee soon!

kbockmann kirjoitti...

I love those chairs. Have fun decorating with them.
Love your blog!!! Kimberly

IMAGE black and white kirjoitti...

Siis noi kaikki tuolit on ihan mielettömiä. Itsekkin haaveilen Timantista, ja Tolixista ja Bertoiasta ja siitä ja tästä ja tosta... :) Tuolit ovat myös minun heikkous, tosin vielä yhtään klassikkoa en ole saanut hankittua. Ehkä myöhemmin.

Kovasti lueskelen blogiasi, mutta tahtoo vielä tietää lisää... :) Siksipä laitoinkin myös sinut haastettujen joukkoon.

http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/02/haaste-8-asiaa-minusta.html

Terkuin:

IMAGE :)