perjantai 5. syyskuuta 2014

KOTI

Mrs Jones on viime viikkoina miettinyt kodin merkitystä valtavasti. Osin kuvauksien, osin messujen, osin ilmestyneiden lehtien, osin instassa nähtyjen kuvien, osin blogissa bongattujen kuvien mutta myös oman kodin kannalta. Kaipaan ympärilleni tuttua mustaa ja valkoista, selkeitä linjoja, rouheita pintoja. Kävin Artekissa paijaamassa muutamia suosikkejani ja katsastin samalla klassikkojen varastotilannetta. Muutama hankinta on mielessä ja kirpputoreilta täyttynyt säästöpossu saa kohta vasaraa kylkeen. 

Tämä ihana kotijuttu on julkaistu tanskalaisessa Bo Bedre lehdessä, kuvaajaa ei mainittu mutta jutun on kirjoittanut Mathilde Rude, kurkkaa juttua, klik. Pahoittelen ettei blogi ole päivittynyt ihan joka päivä mutta elo-ja syyskuu vyöryivät päälle sellaisen työrupeaman kanssa että pääsen koneelle usein vasta yömyöhään. Viikonloppuna olisi tarkoitus kuvata jotain itsekin ja ensi viikolla toki Habitaresta sitten...

p.s. Mrs Jones kaupalla tänään klo 12 alkaen ja eilen tuli yksi lähetys MosMosh housua, lisää toivottavasti tänään. Seuratkaa Mrs Jonesin facebookista milloin ja mitä kaupalle tulee.2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Sama täällä, on tullut viime aikoina pohdittua kotiasioita. Ehkä se on tämä syksy, joka laittaa miettimään. :)

Mukavia syyspäiviä ja hauskaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

Kauniita kuvia! Niin rauhallista ja seesteistä <3 Tunnen kodin lämmön tänne työpöydän taakse saakka <3