torstai 1. elokuuta 2013

BODIE AND FOU: KARINE'S HOME
Rouva Jonesin lempinettikauppa ja blogi Bodie and Fou, klik, kannattaa tsekata. Niin ihanat. Bodie and Fou-bloggaja ja kaupan pitäjä Karine Kong on tyylitaituri, jonka koti on näkynyt monissa lehdissä. Ei vielä kai meillä Suomessa, mutta nyt bongasin sen uudessa ruotsin Elle Interiörissä ja ekana tämän britti-Elle Decorationin jutun.

Tästä voit klikata Karinen blogiin, klik, jossa olisi tämä aiempi juttu Elle Decorationista näytillä, alkuvuoden postauksessa. Jutuissa on about samat kuvat eli pääset kyllä fiilikseen. Ihana, ihana. Itse seuraan blogia päivittäin ja koti on tullut sieltä kivasti tutuksi;-)  Itse olen tilannut Bodie and Fousta muutaman kerran ( joskus talvella ainakin BLA-julisteeni ja sen inkkarityttöjulisteen) ja toimitus on ollut tosi nopea.

My favourite shop and blog Bodie and Fou, klik . And a clip of Elle Decoration in which is Karine Kong's home. Just great! Published in British Elle Decoration february  2013. Photos Michael Paul. Styling Karine Kong.1 kommentti:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Ihania kuvia:) Teidänkin kesäkoti on nätti:) Lueskelin eilen jotain sisustuslehteä kirjastossa ja bongasin jutun:) I <3 Hanko.