lauantai 27. heinäkuuta 2013

HANKO VINKKEJÄ
Rouva Jones listaa nyt useamman vinkin samaan postaukseen, osasta uupuu kuvat mutta haluan vinkata. Lyhyet maininnat;-)

Vesitorniin pääsee käymään nyt joka päivä. Kino Olympia on todella leffakäynnin arvoinen. "Päivän vinkit" löydät Matkailutoimiston edestä. Villa Orrmannissa on sekä antikvariaatti, kahvila että Käsityöläisten myymälä. Kirjat ovat ihanasti elämää nähneitä. Kahvilassa on nyt ihana näyttely.  Jätskiä Pappagallon kiskasta. Järkyttävän hyvät maut...löydät kiskan kun lähdet kävelemään Regatta Hotellilta puiston kautta kohti HSF-paviljonkia. 

Muita loistavia vinkkejä:

Merijooga: joogaa rannalla tai salilla. Sali on Helkaman vanhassa tehtaassa Origon kyljessä. Itse käyn nyt melkein päivittäin. Loistava, loistava! 

Helkaman tehtaalla on myös liike jossa jokainen Hankoon saapunut veneiljä haluaa poiketa eli Boating Outlet. Vähän kuin miesten karkkikauppa.

Villa Hima. Joka kesä kasvava hurmaava sisustusliike Bulevardin päässä.

Kävelykadun ( Vuorikatu) varrella on monta ihanaa kauppaa: Vonnes( sisustus) Ulla Dress( vaatteita) Jofs Antique ( antiikkia ja löytöjä) Mixanna ( sisustus) Peikko ja Prinsessa (lelukauppa) ja Peakin sekä Gantin vaatteita myyvä kauppa, jonka nimi on niin hankala etten muista;-) Piikgant tai jotain sellaista. Mutta ihanat tuotteet;-) 

Laitan vielä omaa postausta makasiinien ravintoloista kunhan saan kuvattua...tunnelma on omaa luokkaansa. Omat suosikkini ovat Hangon Makaronitehdas ja Origo. Origon Bistromenu on seuravaana testauslistalla.3 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Hankoon pitää ensi kesänä päästä, siitä ei pääse mihinkään!

Ninni kirjoitti...

Hyvää Hangon-markkinointia! Mainitsemisen arvoisia ovat myös ravintola På kroken Hangonkylän satamassa, siellä oleva ranta ja hyppytorni. Hangossa voi valita rannan tulen mukaan. :)

Ninni kirjoitti...

siis tuulen... Hankala näppis.