maanantai 20. toukokuuta 2013

UNELMIEN MAKUUHUONE PART 1
Rouva Jones on viime viikkoina pohtinyt millainen on Unelmien Makuuhuone. Olen mukana ihan pian julkistettavassa Huuto.netin kampanjassa, jossa sain rakentaa täydellisen makuuhuoneen. Siis minun mielestäni täydellisen.  Meitä on kolme ja pääsette kurkkimaan makuuhuoneita piakkoin.  Jännittää sillä lailla hauskasti, en ole itsekään nähnyt muiden versioita;-) Tänään saimme kuitenkin luvan kertoa tästä projektista. 

 Mukana kampanjamakuuhuoneita rakentamassa 
on Mrs Jonesin lisäksi 
Bambulan Naku, klik
ja Niinan Unelmia Niina, klik.

Kampanja on Huuto.netin ja ideana oli huutaa kaikki miljöön tuotteet huutiksesta.  On siis tullut istuttua koneella monta päivää tuotteita etsimässä. Valikoimahan ei ole mikään ongelma, Huutiksessa on nytkin melkein 1,7 miljoonaa tavaraa kaupan. Itselläni on pitkä huutishistoria niin ostajana kuin myyjänä eli siinä mentiin mukavuusalueella kevyesti. Minulle haastetta toi lähinnä se, että aikataulu oli aika tiukka. Monet ihanuuksista joita olisin halunnut  huutaa, olivat joko pitkillä huutoajoilla tai toisella puolella Suomea ja vain nouto-mahdollisuudella.  Panostin sitten Osta Heti-tuotteisiin, Jo alkuvaiheessa tein kaupat upeista vintagekalusteista ja ne antoivat hyvän pohjan tilan koostamiseen. Panostin laadukkaisiin ja ihaniin petivaatteisiin sekä muutamaan omaan lempituotemerkkiini. Loppusilaukseen otin avuksi muutamat omasta kodista huutikseen menossa olleet tuotteet ja sain kyllä kivan kokonaisuuden aikaan. Kerron lisää projektista lähipäivinä. Mutta toooosi tosi kiinnostavaa, vai mitä?

Kampanjan makuuhuoneet kuvasi  valokuvaaja Krista Keltanen. Vinkkaan blogissa kampanjan alkamispäivästä. Pääset silloin äänestämään oman suosikkihuoneesi ja voit voittaa satumaisen 10 000 € arvoisen Unikulman sängyn!

Kuvassa makuuhuoneeni on vielä aivan alkutekijöissään....
maalia, tikkaat, silityslauta ja muuta tarvittavaa on vielä esillä. Mutta tuosta se lähti rakentumaan.

4 kommenttia:

Jutta / oblik. kirjoitti...

Tämä kuulostaa uskomattoman kutkuttavalta. Alkoi ihan jännittämään, mitä kaikkea kaunista ammattilaiset osaakaan noista huutiksen aarteista taikoa ;)

Niina kirjoitti...

No juu, onkos tuolla pätkä meikäläisen huoneen tapettia ? :) En malta odottaa tämän julkistamista!

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Ninan blogista jo luinkin asiasta. Hei hyvältä näyttää... vintage on mun makuun:)

IMAGE black and white kirjoitti...

Ai että! Tuosta tulee upea, takuulla. :)