maanantai 29. huhtikuuta 2013

AIAYU

Rouva Jones löysi tälläisen, ainakin itselleen, uuden tuotemerkin. Lienee tanskalainen, tämäkin. 
Tuotemerkki on AIAYU, sivuille pääset tästä, klik.

Ihanat kuvat ja just tuo oikea käsintehdyn ja luonnonmateriaalin tuntu. Ihana.


Photos via Aiayu.


4 kommenttia:

Cillas kirjoitti...

Kiitos tästä! Tämä oli ihan uusi tuttavuus minullekin. Pidin todella paljon väreistä ja kuoseista. Isona plussana myös sosiaalinen vastuullisuus tuotannossa. :)

Kotivalo kirjoitti...

Ihanan simppeleitä!

Hanna-K kirjoitti...

Löysin vasta blogiisi, kun etsiskelin kuvia vastaavanlaisesta parketista kun teillä. Toiveenani oli löytää vahvistusta sille, että uuden, tulevan kotimme parkettia ei kannata vaihtaa, vaan hionta ja lakkaus voisi riittää. Ja löysin kuin löysinkin kuviasi ja totesin, että parkettihan sopii loistavasti nykypäivän kotiin, jjossa on yhdistelty mustaa, valkoista ja puuta.

Olen täällä nyt muutaman päivän ahminut blogiasi ja nauttinut todella kaikesta lukemastani ja näkemästäni. Siispä kiitos ihanasta blogista! Yksi kysymys heräsi keittiötasostanne... Onko se mustaksi vahattu puutaso?

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos! Kiva kuulla että lattia inspiroi:-) joskin omamme on todellakin hionnat ja lakkauksen tarpeessa... Mutta tasosta: joo on paksua puutasoa ja kaksin puolin käsitelty mustaksi. Eli alapuolella ylsi kerros ja päällä useampi. Älä kysy miksi, oli joku miehen jippo ;-)