keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

SÖPÖSÖPÖSÖPÖ

Rouva Jones tilasi BY PIA'S pellavatunikan lastenkoossa heti kun kuuli sellaisen olevan tekeillä! Nyt sain Pialta kaikki neljä väriä kokeiltavaksi! Aioin ostaa kesäksi kaksi, mutta voi apua, nyt en osaa päättää mitkä kaksi...auttakaa...

Sain nuorimmaisen sovittamaan kutakin; Fannin oma suosikki oli pinkki ja vaaleansininen. Koko sopii 3-5 vuotiaalle, Fannilla nyt kivan reilu, menee taatusti pari kesää. Normikoko hänellä on nyt 98-104. Värit mintunvihreä, valkoinen, pinkki ja vaaleansininen.

Mistäs sinä tykkäät?
Tunikan hinta on 39 €. Samanlaisia saa siis nyt äidille ja tyttärelle! Oma tunikani on valkoinen ja ajattelin ottaa Fannille kanssa valkoisen. Ei ehkä käytännöllisin väri, mutta niin ihana.

Näitä BY PIA'S pellatunikoita äidille ja lapsille voi siis tilata täältäXXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Ammari kirjoitti...

Ihanat on kyllä tunikat. Täytyy käydä katsomassa jos minäkin pellavan ystävänä ostaisin.

Annikka kirjoitti...

Valkonen on ehdottomasti ykkönen ja pinkki voisi olla sitten se toinen. Minun tytöllä on hyvin samantyylinen valkoinen pellavamekko (ilman nappeja)Sofia Alangon tekemä. Ostin sen nilkkapituisena ja nyt se on noin polveen... Eli monivuotinen, ihana käyttövaate. Usein myös talvenjuhlissa päällä. Ja valkoinen on kyllä hyvä väri, siihen voi käyttää vaikka valkaisua ja pestä tosi kuumassa jos tahroja sattuisi tulemaan, pellava kyllä kestää.

S kirjoitti...

Voi mikä ihana ihana tyttönen! Suloinen! Hänelle sopii täydellisesti vierastamani minttu, se on sinun ainakin pakko ostaa! Muista väreistä en tiedä. Anna Fannin valita!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä niin metkan näköinen tyttö että! Aina nousee iloinen hymy kasvoille kun näkee kuvan tytöstä.. Varsinkin noi lasit on aivan loistavat! :)

MRS JONES kirjoitti...

Rouva Jones kiittää kommenteista! Nuori neiti on äitinsä mielestä tietenkin maailman hurmaavin:-) tunikat ovat vielä mietinnässä: valkoinen nyt ainakin, kaikki, jos saisin isovanhempia mukaan kustannuksiin:-) oikeasti siis kahta mietin kun kesäksi olisivat niin hyvät päiväkotiin. Terkuin jonna

Rouva M kirjoitti...

Ihana neiti. :)

Ja upeita mekkoja!!

Riikka kirjoitti...

Ihanat tunikat ! piti laittaa viestiä välittömästi Pialle :)