torstai 27. lokakuuta 2011

KAIKKIEN AIKOJEN JOULU 2011

Rouva Jonesilla on ollut ilo osallistua A-lehtien

Kaikkien Aikojen Joulu 2011-lehden tekemiseen.

Lehti ilmestyi eilen niin paperisena versiona kuin ipadilla.Olen tehnyt siihen kaksi joulukotijuttua( niistä postaan myöhemmin) ja kaksi DIY (tee itse)-kokonaisuutta. Toínen niistä on virkattavia ihanuuksia yhteistyössä NOVITAN kanssa.

Ohjeet löydät lehdestä ja lehden IPAD VERSIOSTA.

Kannattaa kurkata ipad-versiota...mielenkiintoinen, kiva, uudenlainen.Tee lahjaksi tai itselle...itse aion virkata noita Cupcake-leivonnaisia. Ja kärpässieniä. Pöllö meillä jo on.

Kaikki virkatut tuotteet on valmistanut Novita. Tuotteet virkkasi Anneli-Sarsila Westerlund. Mallit suunnitteli Jonna Kivilahti. Kuvat Kristiina Hemminki/Studio Fotonokka. Ja ohjeet siis lehdestä.

Halauksin Mrs Jones

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ja tosi söpöjä töitä. Ostelen aina joulun alla jouluhenkisiä lehtiä ja päätän askarrella sieltä jotain, mutta.....aina ei vaan jostain syystä onnistu :) Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua KAIKILLE :)

Cia kirjoitti...

Mä ostin eilen tämän lehden ja siinä menikin ilta rattoisasti sitä lueskellen. Joulukodit olivat tosi kauniita ja ihastuttavia ohjeita lehti pullollaan,nuo virkattavat jutut ainakin täytyy ehtiä jouluksi tehdä :)

Unknown kirjoitti...

Kaipa se pitää tuo lehti tänään napata kaupasta mukaan :))

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ja meidän Alma kannessa ;D Ihana, tää on pakko ostaa!

Noi pienet virkkausjutut on just siinä rajoilla, mihin mä pystyn. Sienien virkkaukseen olen jo aika kyllästynyt, joten nyt vois vaikka kokeilla cupcake-leivonnaisia kummitytöille.

Lehtikaupoille siis....

Hanna kirjoitti...

Lehti lähti mukaan kauppa reissulla kivoja virkkaus ohjeita ja ihania joulukoteja:)Meidän 10 v. tyttö on niin kovin innostunut pienistä virkkaus töistä, kivaa puuhastelua yhdessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Alma kannessa? Eikös Alma ole Coton. Sisäsivuilla väitettiin Havannan koiraksi. Olenko nolannut itseni koira-asiantuntijan edessä (= 12 vuotias tyttäreni)?

Saila kirjoitti...

Eilen ostin lehden ja luin illalla kokonaan läpi! Kivoja virkkausjuttuja sieltä kyllä löytyi ja tuota pöllöä täytyy kuulemma alkaa heti muiden keskeneräisten jälkeen neulomaan! :D Alma on samanlainen ku meiän Rambo ja meillä muksut heti totes, että kuka on ottanu meiän Rambosta joulukuvan ;). Kannen Alma on kyllä aivan tosi suloinen ja sopii täydellisesti lehden kanteen! :D

Tiina kirjoitti...

Lehti hankittuna myöskin täällä. :)