sunnuntai 16. lokakuuta 2011

No nyt ne (mekot) tuli

Rouva Jones postasi aiemmin PUKINESHOPIN mekkoprobleemista.

Siellä kun oli kaksi ihanaa mekkoa, enkä oikein osannut päättää. Kiitos kommenteista, ihania ajatuksia.  Tilasin kuitenkin molemmat, koska vaikka kukallinen on iiiihana, myös musta puolustaa paikkaansa ajattomuudella. Ja sitä ihan todella joka päivä voisin pitää. Nyt sitten mietin, kumman palautan , kun budjetti sallii vain yhden.No nyt ne tuli. Ihanasti pakattuna. Itselleni pakkaus on aina puoli ruokaa;-)Kokeilin ensin kukallista ja tykkään kyllä kovasti.
Merkki on Bric-a-Brac.

Sitten mustaa. Ja voi nenä. On ihana. Ja tämä on Camilla Norrback.
Nyt sitten mietin viikonlopun yli.

ja p.s. koska joku kyseli aiemmin tuosta kaulakorusta kaulassani; siinä on kaksi kultaseppä Pia Westerbergin tekemää rengasta, joissa lapsieni ja miehen nimi. Ovat tosi ihanat. Meillä on kaikilla lapsilla myös Pian tekemät suojelusenkelit. Ne on hankittu myös kummilapsille.
www.piawesterberg.fi


Halauksin Mrs Jones

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Musta on paremoi ja ajattomampi näin "livenä".

Ira kirjoitti...

Musta on parempi. Tyylikäs. Ja huiveilla saa väriä, jos tykkää käyttää. Ihana tuo talolyhty edellisessä postauksessa! Itsekin niistä haaveilen...

anrinko kirjoitti...

Musta ehdottomasti!
Livenä se näyttää täysin sinun vaatteeltasi. Todella tyylikäs ja ajaton. Jokaisen vaatekaapin pelastaja-ainesta tuo kyllä on. =)

iukku kirjoitti...

Mustaa kannatan myös minä :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Joko päätit??? Otitko mustan...???

Ihania molemmat, itse pukeudun aina kylminä aikoina niin tummiin, musta, harmaa, ruskea ym...

MRS JONES kirjoitti...

No joo, mustaan jo päädyin. Kukallinen oli ihana, mutta mustaa tiedän pitäväni monta vuotta. Ja jotenkin Tuo musta tuntui heti omalta. Kiitos kommenteistanne..tilasin myös yhden ihanan Ivanan puseron ja laukun, josta postaan vaikka huomenna:-)

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Edelleen päätyisin mustaan (vaikka itsekin koetan päästä mustasta edes ajoittain pois). Ja totta tosiaan, asusteilla voi tuoda väriä pukeutumiseen.