torstai 6. lokakuuta 2011

BLOPPIS no 1 SULKEUTUI ja BLOPPISBLOGI AVAUTUI!

Rouva Jonesin ensimmäinen bloppis on sulkeutunut!

Se meni tosi kivasti, sain kauppojakin aikaan. Kivaa!

Kiitos kaikille innostuneille; sain kommentteja että aika oli liian lyhyt. Nyt keksinkin hyvän idean; avasin oman ihkauuden ROUVA JONESIN BLOPPIS-blogin, jossa kirppis voi olla auki 24 h vaikka kuinka pitkään!

Hyvä idea, eikö?

Sinne pääset klikkaamalla blogissani olevaa linkkiä "ROUVA JONESIN BLOPPIS"  tai rouvajonesinbloppis.blogspot.com

Lisään sinne sitten aina kun ehdin siivota kaappeja. Luulen, että paras on kuitenkin laittaa ostotarjous aina meilillä, että tulee varmasti perille ja huomaan sen reaaliajassa.

Loput kirppiskamat siirtyvät siis Bloppis-blogin puolelle. Otan yhteyttä nyt kaupat tehneisiin.

ja sisustuskamaa tulossa, samoin lastenvaatetta.

Kiitos kaikille!!!


Halauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Sally kirjoitti...

Pakko kokeilla, että toimiiko nyt kommentointi -- JA TOIMII!! Jee ;) Laitathan rastin oikeaan ruutuun myös Bloppiksen puolella.

Piti sanomani, että aivan ihanan herkullisia lasten neuleita! Mun neulomisurani päättyi yläasteella, kun oli pakko kutoa villapaita! Mutta nämä kuvat nähtyään tulee kyllä sellainen inspis, että täytynee vakavasti harkita, josko opettelisi tuon jalon taidon uudelleen.

Kivaa loppuviikkoa & viikonloppua!

MRS JONES kirjoitti...

Voi kiitos! Ja mikä ilo ja ylpeys, jos saan yhdenkin tarttumaaN puikkoihin tai virkkuukoukkuun uudelleen vuosien tauon jälkeen, wau. Olen itse taas Niin koukussa virkkaamiseen että huh. Hain huutamani kirjaimet juuri postista, ihanat! Pääsevät mukaan blogipäivityksiin:-)