maanantai 3. lokakuuta 2011

Nettiostoksia Gaudete Kidsistä

Rouva Jones on hieman suruissaan kun lempikauppansa lopetti myymälän Fredalla ja mutta ei hätää, Gaudete Kids siirtyi nettikaupaksi. Tilasin nyt ihanuuksia ja nehän tulivatkin tosi nopeasti. Kaipaan silti sitä ihanaa tunnelmaa, toivottavasti  liike joskus palaa...yksi niitä kauppoja, joista todella tykkään.Fannin huoneessa on ollut se iso punainen Egmontin kärpässienilamppu jo pari vuotta ja olen kaipaillut sille kaveria, pientä unilamppua. Mustana se on tosi makea. Sen tilasin nyt Gaudete Kidsin nettikaupasta.

Teipit(Masking tape) tulevat yhteen juttuun, kuvaan sitten kun on valmis. Pilkulliset pussit, pakettikortit ja nauha...niistä tulee joulukalenteri. Rouva Jonesin joulu taitaa tällä kertaa olla mustavalkoinen, maustettuna pinkillä.

Fantastiset kakkukynttilät, pilkuilla ja raidoilla, ovat aina tarpeen. Tosi kiva uusi sarja, PAPER ESKIMO, jolta nyt nuo kakkukynttilät ja servietit. Ja pilkulliset muffinivuoat. Pilkulliset pillit tilasin synttäreitä varten. Minikokoiset kärpässieni-kakkukynttilät ovat Fannia varten. Tai sitten teen niistä metsän, puitahan meillä jo onkin. Olisi aika jouluinen asetelma.

Tästä ehkä huomaa että Rouva Jonesin lempikuosi on pilkku?

Verkkokauppaan pääset tästä:

Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Kivoja ostoksia!
Joulukalenterista tulee varmasti aivan ihana!
Meillä käytössä Mailegin tontut. Ne on vaan niin helpot vuodesta toiseen. =)
Kiitos kivasta uudesta nettikauppavinkistä. Käynkin heti katsomassa. =)
Minä täällä jännäilen ja odotan jo kovin juttua...

Ai niin ne sun viirinauhat. En ole vielä ehtinyt tekemään, mutta koitan tällä viikolla alkaa työstämään niitä. En ole unohtanut.

Anonyymi kirjoitti...

Voe sulotus sentään noita kärpässieni kynttilöitä, aivan mahtavat!

pieni mopo kirjoitti...

Aivan mahtava blogi sulla. Hienoja kuvia ja mukavia juttuja. Musta kärpässieni on aivan herkku =)