tiistai 25. lokakuuta 2011

Mrs Jones tykkää: Gloria Design

Rouva Jones tykkää tästä uutisesta;

ensi maaliskuussa ilmestyy erikoislehti;

Gloria Design.

Jippii. Rouva Jones toivoo saavansa olla mukana lehden tekemisessä, edes hengessä;-) Glorian Kodin Ad Riku on osaava ja uskaltava, päätoimittaja Minna Juti yksinkertaisesti Hyvä.Alla oleva teksti lainattu Markkinointi&Mainonnan sivuilta:

Sanoma Magazines Finland julkaisee 20. maaliskuussa tulevaisuuden aikakauslehdeksi tituleeraamansa Gloria Designin. Lehden painos on 70 000 kappaletta.
Sanoma Magazines on World Design Capital 2012 Helsinki -hankkeen pääkumppani ja erikoisjulkaisun sisältö nivoutuukin läheisesti designpääkaupunkivuoden teemaan. Lehti käsittelee muotia, muotoilua, asumista, sisustamista, ruokaa, antiikkia ja ihmisiä.
Lehtitalon mukaan Gloria Design haluaa olla keskustelunherättäjä, luoda myönteistä yhteishenkeä ja valaa uskoa suomalaiseen innovatiivisuuteen.
Glorian Designin päätoimittaa Minna Juti ja sen ulkoasusta vastaa AD Riku Koskelo, molemmat Glorian Kodista. Gloria-lehtien toimitukset tekevät lehden sisällön yhteistyönä.
Sanoma Magazinein mukaan lehdessä käytetään useita eri Stora Ensonpaperilaatuja ja PunaMustan erilaisia painoteknisiä ratkaisuja.
Sanoma Magazines esittelee lehdessä uuden Gloria Design & Co. -ilmoitusratkaisun, jonka suunnittelussa on ollut mukana designpääkaupunkivuoden visuaalisesta ilmeestä vastaava designtoimistoKokoro & Moi.
"Aikakauslehdet ovat sisältönsä puolesta elämysmedioita, ja nyt haluamme tuoda tämän ulottuvuuden myös lehden fyysiseen olemukseen. Erilaiset paperilaadut ja tekniset ratkaisut korostavat lehden sisältöä ja luovat käsinkosketeltavan tunnelman. Gloria Design & Co. -konsepti puolestaan tarjoaa ilmoittajille foorumin, jolla tavoittaa lukijan huomio ja mielenkiinto juuri tähän ympäristöön ja aihepiiriin räätälöidyllä tavalla", päätoimittaja Juti kertoo tiedotteessa.

halauksin mrs Jones

Ei kommentteja: