maanantai 17. lokakuuta 2011

Ivana ja minä

Rouva Jones postaili aiemmin noista mekko-ongelmistaan.

Samassa tilauksessa tilasin ( ja jouduin valitettavasti palauttamaan kun paita oli liian pieni, argh) todella huikean kauniin paitapuseron ja samaa kuosia toistavan laukun. Molemmat Ivana Helsinki mallistoa PUKINESHOPista.
Koska olin liian rintava puseroon(argh again), sovitin sitä kauniilla tyttärelläni. Ihana eikös vaan? Olisin ostanut ne hänelle, mutta budjetti taas piippasi korvia särkevään tapaan. Mutta suosittelisin kenelle tahansa, joka kaipaa tyrmäävää sifonkipaitista.

Yhdistäisin sen töihin farkkuihin ja ratsastussaappaisiin ja iltaan sitten mustiin pillihousuihin tai kynähameeseen. Iltaan voisi sitten napata mukaan tuon samettisen laukun. Tarvitsisin juuri tuollaisen paitapuseron, jossa on sellaista särmää, että kävisi niin töihin kuin juhliinkin ja näyttäisi harkitun tyylikkäältä ja muodikkaalta. Ja olisi silti ajaton.
Tilasin sovitettavaksi myös kauniin Ivana Helsinki-pitsineuloksisen puolihameen, mutta siitäkin olisi kaivannut isompaa kokoa ( joka oli loppu harmikseni) ja tästä sitä taas huomaa että nopeat syövät hitaat..

Pukineshopia on nyt hehkutettu niin monessa ulkomaisessa blogissa että tilaajia lienee jo ulkomaillakin. Ihana valikoima, ihmekös tuo?

Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki. Erityisesti tuo laukku on mieleeni.

Kävin kurkkimassa tuon Pukineshopin sivut. Vitsit, mikä kauppa. Tulin äkkiä pois, mutta laitoin linkin talteen myöhempää ajankohtaa varten. Kiitos. :-)

selma kirjoitti...

Pakkohan noi olisi ostaa kauniille tyttärelle! Ihanat! kuten olivat myös cupcaket. Mahtavat ne vuoat!

MRS JONES kirjoitti...

Petriina; koukkuun jäi itsekin Pukineshopiin;-)
Selma: niinpä..mutta tytär kun tahtoo enemmän muotia kuin vähemmän designia. On vielä siinä iässä ( 11) että määrä korvaa laadun. Tollahan saa 10 puseroa henkkamaukasta varmaan. Mutta joo ihana on ja kovasti opetan arvostamaan suunnittelua,( pakkokin on nostaa suunnittelun mainetta, itsekin kun on suunittelija;.-) varsinkin tuota kotimaista. Hyvä Ivana!

Priska kirjoitti...

Ihanat Ivanat! Pidä tuo laukku silti, olisi aika namu kokomustankin juhla-asun kanssa...