tiistai 18. lokakuuta 2011

Kymppivuotiaan huoneessa

Rouva Jones postasi nuorimmaisensa huoneesta sisustuskuvia ja silloin pyydettiin isompienkin lasten huoneisiin ideoita. Tässä kymppivuotiaan tytön huone meillä kotona:

Rouva Jones keskimmäinen tytär 10 v.  on aikalailla hulivili, reipas likka. Ihana, fiksu tyttö. Pelaa futista, snoukkaa, scoottaa, pelaa tennistä, skimbaa, vesihiihtää ja...mitäs muuta. Kovasti liikunnallinen tyttö. Huonekin on poikamaisempi kuin isolla siskolla. Värit ovat mustaa, valkoista ja perusvärejä; punaista, sinistä..

Teemana on nyt liput eri muodoissaan. Kirjahylly/pöytä-yhdistelmä on äidin lapsuudenkodista ja siinä on Mrs Joneskin läksyjään tehnyt. Joskus 80-luvulla;-) Hylly on niiiin reality-sekaisin ettei kuvaa pitäisi edes näyttää. Etsin sen hyllyille kuumeisesti kivoja koreja/säilytyslaatikoita, jonne kamat saisi siististi talteen.

Matto on musta nukkamatto ja tosi kiva onkin. Päiväpeite Stockka, isot tyynyt Sisustajantaivas, lipputyynyt Papagena. Taulu tehtiin Erik Bruunin Vallilan  Jaffa-kankaasta. Lamppu Ikea. Julisteen taisin ostaa Mokosta, kehykset Ikea. Samanlaisia julisteita ( lahjapaperi) oli muuten Riihimäellä ihanassa Pompotissa...

Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Ihanan reipas huone! Mun tyttäreni taitaa olla vähän samanlainen, reippaan oloinen. Opettelee nyt skeittaamaan, pelaa aina jalkapalloa, rakastaa Star Warsia ja legoja. =) Ja haluaa Jaffa kangasta ehdottomasti huoneeseensa.

MRS JONES kirjoitti...

Mielestäni on kiva kun tytöt on erilaisia, siis perheen lapset. Vanhin on ihanan naisellinen, ollut jo pienenä prinsessa ja keskimmäinen poikamaisen reipas, Nuorin taas aikamoinen peppipitkätossu...ihania kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on ihanaa, että jokainen lapsi saa ilmentää persoonallisuuttaan myös huoneessaan. Ja pitää esillä tärkeitä tavaroitaan, vaikka se välillä tarkoittaakin sotkua. Kiitos kuvista!