lauantai 10. marraskuuta 2012

RAKKAITA TÖITÄ

Rouva Jonesilla on kiva työ. Nyt pari tehtyä projektia on nähnyt päivänvalon.

Ensimmäinen on ihana mainosjuttu, jossa sain olla mukana. Stailasin Atelier Torbjörn Tillanderin uuden esitteen ihmiset ja lainasin rekvisiitat. Tekisin mielelläni oman postauksen sen kuvista, niin upeita ne ovat. Mutta pitää ensin saada lupa ja käsitellyt kuvat Kristalta. Esitteen teki Perfect White, kuvat Krista Keltanen ja styling Jonna Kivilahti. Kiitos ihanasta projektista Tinalle, Hannalle ja Tillanderin porukalle seka Perfect Whiten ihanille naisille! Ja ihanille malleille. Nappasin esitteen, joka on jo melkein kuin kirja, Kluuvikadun liikkeestä. Toisesta projektista kerron heti kun saan luvan;-)

Eräässä kuvassa on muuten Mekkotehtaan mekko. Juuri mallille kuvauksia varten ommeltu. Ja kokosivun kuvassa. Kaunis. Hyvä Kirsi ja Sunna, kiitos kun teitte mekon kuvauksiin pikavauhdilla!

Viikonlopun kunniaksi piipahdin eilen Huiskulassa ja hankin suloisia valkoisia tulppaaneja. Ja ensimmäiset Helleborukset. Voisiko kauniimpaa olla? Huiskula on tukku, joka toimittaa kukat mm. Stockmanneille ja suureen osaan Suomen kukkakaupoista. Kirkas maljakko Tine K Home/Nougat ja ruukku Tine K Home/ Cafe Latte Spirit.

Nyt laitan glögin liedelle ja nautin illan pimenemisestä. Olisi korkea aika rauhoittua, edes hetkeksi.XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Kirsikka kirjoitti...

Täällä odotellaan myös innolla kunnon kuvia esitteestä :) Kiitos sinulle Jonna, kun saimme osallistua mekkomme kanssa siihen <3