perjantai 9. marraskuuta 2012

AAVA HELSINKI

Rouva Jones sai yhteydenoton Aava Helsingistä. Kivaa. Olin osunut silmiin blogillani.

AAVAN pojat kertovat toiminnastaan näin:

"AAVA Helsinki on kahden nuoren perustama uudenlainen verkkogalleria, jonka tavoitteena on luoda uusi, kohtuuhintaisen taiteen tuotekategoria. Yhteistyössä nuorten suomalaisten taiteilijoiden kanssa AAVA Helsinki pyrkii uudistamaan galleriakulttuuria ja tuomaan taiteen myös nuorten ulottuville.
Taiteilijat suunnittelevat teoksen, jonka pohjalta ulkomaiset yhteistyötaiteilijat maalaavat vedokset. Tämä lähestymistapa mahdollistaa suurikokoistenkin käsinmaalattujen öljyväriteosten jälleenmyynnin alle 300 € hintalapulla. "
Rouva Jonesiin ajatus vetoaa. Arvostan aina käsintehtyä, jos valita voi. Suomalaisten seinillä on paljon postereita ja ikeataidetta, mahtuisiko sinne myös kohtuuhintaisia tauluja? Itse tykkäsin eniten DESIGNED BY-mallistosta, jonka suunnittelijat ovat nuoria suomalaisia kuvataiteilijoita.

Kuukauden taiteilija on Mikael Liimo. Muita Designed By-taiteilijoita ovat Jaakko Kuha, Simo Mantere, Päivyt Niemeläinen, Saija Ben Younes, Johanna Sinkkonen ja Marja-Leena Elojärvi.

Itse panostaisin taiteeseen valtavasti, jos se vaan taloudellisesti olisi mahdollista. Siis hankkisin tauluja, veistoksia ja grafiikkaa, monenlaista. Seisoin taas eilen Rikhardinkadun taidelainaamon ovella ja koitin estää itseäni menemästä haaveilemaan, taas.

Innostuin nyt tästä Aava Helsingin konseptista ja valitsin yhden omalle seinälleni kokeiltavaksi. Taulua saa siis kokeilla kolmen viikon ajan.  Niin ja se tuodaan kotiinkuljetuksella kotiin. Vaivatonta. Lupaan postata heti kun saan taulun ja se löytää paikkansa. Vahvoilla on tuo eka, Mikael Liimon harmaa teos.

ja hei, mikä parasta...

AAVA Helsinki lupaa Mrs Jonesin lukijoille 10% alennuksen taulukaupoista 30.11. saakka.

Saat siis koodilla MRS JONES 10% alennusta taulusta.

Valitsin muutaman suosikkini. Jokin näistä varmaan sitten tulee meille, kunhan osaan päättää..

MIKAEL LIIMO


SIMO MANTERE ( LOPPUUNMYYTY)

SIMO MANTERE

SAIJA BEN YOUNES

MIKAEL LIIMO

SAIJA BEN YOUNES

BLOGIYHTEISTYÖ.

XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

LOISTAVA IDEA, tuo taiteen lähelle ihan tavallista ihmistä... :-))
Hyvät viikonloput!

Unknown kirjoitti...

I love to read your posts and brows your blog! Very inspiring!
I'd love you to visit my blog, too :D
www.stylesandbox.blogspot.com