sunnuntai 18. marraskuuta 2012

HENTO VALO BY KRISTA KELTANEN

Rouva Jones pakkaa kameraa ja objektiiveja Kristan valokuvauskurssia varten.  Ihanaa. Oma aamuni alkaa muita oppilaita aiemmin...olen Kristan apuna rakentamassa set uppeja eli pieniä ( ja vähän isompiakin) lavastettuja miljöö/asetelma-kohteita kuvattavaksi ja tutkiskeltavaksi. Olimme jo perjantaina studiolla ja kokosin set upien tavarat omiin kokonaisuuksiin. Lopullinen hiominen sitten paikan päällä.

Alunperinhän meidän piti järjestää kurssi yhdessä, siten että Krista opettaa kuvausta ja minä "kuvan rakentamista" siis stailaamista,  mutta työkiireet veivät syksyni...kirjaprojekti ja muut ihanat. Jatkossa sitten, jos kiinnostusta löytyy. Kommentoikaa, jos kiinnostaa. Mietimme tätä jatkoa tämän ekan kurssin jälkeen sitten.

Onpa kiva tavata parikymmentä uutta ja vanhaa tuttua kurssilla!

Sain Kristalta lainaan Canon 5D kameran, jolla otin eilen ekat kuvat. Nämä tässä. Ei ollut helppoa...otin 128 kuvaa ja ehkä 20 oli jotenkuten ok. Mutta tätä kurssi juuri opettaa...innolla mukana. Haastavaa, mutta niin makeeta. Postaus sitten kurssin jälkeen, toki.

Ihanat hyasintit Huiskulasta. Pesin niistä mullat ja laitoin Tine K Homen mukeihin. Kaunista sunnuntaipäivää sinullekin! XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Oi näyttää tosi hienolle! Onpa kiva päästä kurssille, nähdään pian :)

AnnaW kirjoitti...

Tää istuu just autossa matkalla Helsinkiin! Kohta nähdään :)

Niin, ja kivoja kuvia. Noinkohan tän kuvauskalusto menee uusiks kurssin jälkeen ;)

Livingroom kirjoitti...

Mukavaa kurssipäivää...Ihan varmasti tulee mahtava päivää.Ja kiitos vierailusta ;)

Eppusen kaapilla kirjoitti...

Oi, mäkin haluaisin tuollaiselle kurssille. Meidän koulussa valokuvaus kurssit olivat aika huonoja, joten niistä ei jäänyt paljoakaan käteen.
Mukavaa kurssipäivää!

Unknown kirjoitti...

Voi tulisin varmasti, jos ois täällä meilläpäin tuollainen kurssi tarjolla , joten tervetuloa Lappiin :)

Krista kirjoitti...

Kiitos Jonna rakas niin suuresta avusta. Olen tääl ihan mykistynyt miten hienot setit teit! Niitä oli suuri ilo kuvata. Päivä oli vauhdikas ja toivon et tarttui opit!

//Terhi kirjoitti...

Kyllä kiinnostaisi, jos aikani vain riittäisi matkustamiseen ja rahani kurssiin. Itselläni on järjestelmäkamera mutta ei taitoa sen käyttämiseen. Aina räpsinyt pokkarikuvia, mutta ne eivät enää laadullisesti tyydytä itseäni. Mutta näistä voidaan jutella lisää vaikka tammikuussa.