keskiviikko 14. marraskuuta 2012

EOS M

Rouva Jones oli viime torstaina huikean hauskassa tilaisuudessa. Canon kutsui pienen joukon toimittajia ja bloggaajia tutustumaan uuteen minijärkkäriiin CANON EOS M-malliin.

Ihana, ihana. Pieni ja pippurinen. Ja niin helppo. Eli ellet innostu järkkärin mahdollisuuksista( eli et osaa kuvata kuin automaattiasetuksilla) tämä on sinun kamerasi.  Vanhat objektiivit sopivat siihen adapterin avulla eli kätsykin se on. Ja värejä musta, hopea, valkoinen ja punainen.

Tilaisuus oli Ravintola Olossa, sen pienessä privaatti-Kolossa. Teimme superkokki Pekka Terävän opastamana kolmen ruokalajin menuun. Nam. Kuvasimme kaiken uudella EOS M:llä ja saan kuvia myöhemmin. Toivon, että saisin kameran myös tositoimiin, siis pidempään kokeiluun. 

Kamerassa oli hauskoja lisäasetuksia, siis vaikka rakeinen vanha mustavalkoinen kuva. Kuten Instagramissa, siis pikakäsittelyä. Ja kosketusnäyttö.

Olohan sai Michelinin tähden 2012 eli olimme tosi hyvissä käsissä;-)

Kuvat Canon.

XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

helinakeiju kirjoitti...

Kateellinen, en kamerasta kun kuulun siihen koulukuntaan että kännykkä riittää, mutta Mr Terävän läsnäolosta. VAU !

MRS JONES kirjoitti...

No niinpä:-) olen nyt jo toistamiseen onnekas: vuonna yksi ja kaksi olen päässyt kokkiystäväni kanssa nauttimaan 7 Ruokalajin illallisen, siis Mr Terävän valmistaman Ravintola Sundmansissa. Iik. Ja nyt tämä. Ja kuun lopulla pikkujouluihin Oloon, mieletöntä.

Helinä kirjoitti...

Oi, ompa söpö kamera. Kenties vielä ihan hyväki!? :) Voi eii..