maanantai 12. marraskuuta 2012

12 X KOTI

Rouva Jones saa vihdoin paljastaa salaisuuden eli sisustuskirjamme nimen. Ja kansikuvan.

Nimi on 12XKOTI, joka siis kertoo myös sen että kirjassamme on 12 ihanaa kotia. 12 tarinaa kuvineen. Ja lisäksi 12 sisustusalan ammattilaista kertomassa huomioitaan kodeista. Loistava porukka siis kasassa, kiitos teille kaikille jo etukäteen! Suurkiitokset kotien asukkaille, ihanaa että pääsimme teille kuvaamaan kotejanne.

Minä eli Jonna Kivilahti, teen sisustuskirjaa valokuvaaja Krista Keltasen kanssa. Kustantaja on WSOY. Ja koska WSOY:n kirjasanomat on juuri ilmestynyt, voin jo kertoa nimen ja vilauttaa kantta.

Ihana projekti. Kirja siis ilmestyy helmikuun puolivälissä. Kirja tulee myyntiin kirjakauppoihin ympäri Suomen ja toivoisin kovasti, että saisimme kirjan myyntiin myös sisustusliikkeisiin. Itse uskon vahvasti, että sisustuskirjoja pitäisi olla sisustusliikkeiden valikoimassa. Ainakin itselleni tarttuu aina kirja kainaloon, kun käyn vaikkapa Mokossa.

I finally can tell you this secret: I, Jonna Kivilahti, am making an interior book with photographer Krista Keltanen. It will be published here in Finland in the middle oh February and by WSOY. Our book is called 12XKOTI which means 12 X HOME. So there will be 12 different, personal, fabulous Finnish homes.p.s. HALIN TineK Home korikassin voittaja on VILLASUKKA; Onnea! Laitoin sinulle meiliä!

XXX Mrs Jones

15 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Onnea upeasta projektista!

Sisustusliikkeissa saisi minunkin mielestani olla sisustuskirjoja tarjolla, niista saa niin paljon inspiraatiota. Toivottavasti saatte oman kirjanne joihinkin kivoihin liikkeisiin myyntiin. :-)

Terkuin,
Paula
www-little-glitter.blogspot.com

Wanderer kirjoitti...

Onnea uudelle tulokkaalle! Kiva odotella ja sitten heti hankkia! Uskon, että kirja on täynnä ihania visuaalisia elämyksiä, joista saa hyviä vinkkejä itsekin. Sisustuslehdistä saa napattua muutaman ihanan elämyksen ja mainokset vievät suurimman osan, tokihan niitäkin tarvitaan

Nuppu Home kirjoitti...

WOW, mikä ihana uutukainen tulossa. Voi kumpa järjestäisit siitä vaikka arvonnan täällä blogissasi :-) Olen täysin samaa mieltä, että sisustuskirjoja pitäisi kirjakauppojen lisäksi olla myytävänä sisustusliikkeissä. Niin ja mielettömän suuret onnittelut näin ison projektin toteuttamisesta ja loppuunsaattamisesta.

Kati kirjoitti...

Mahtavaa Jonna ja Krista! Ihan Superia ja kirja on ihan varmasti upea kokonaisuus teidän työnjäljen tietäen!!!!
Ihan Huippua -- minä HALUAN tuon kirjan!
T,Kati

Teija kirjoitti...

Tosi mukava uutinen, onnea kumpaisellekin!! Ja ihan samaa mieltä, luonnollisestikin sisustuskaupoissa pitäis myydä enemmän sisustuskirjoja.

Heidi kirjoitti...

Hienoa! Onnea kummallekin :) Te ootte ihan huippu tiimi ja teidän juttuja on ilo seurata. Ja ilman muuta sisustuskirjat kuuluu sisustuskauppoihin :D

Elisa kirjoitti...

Wau! Onpas upea projekti ja varmasti myös lopputulos. En malta odottaa, että pääsen sitä lukemaan. :) Sisustuskaupoissahan niitä kirjoja juuri kannattaisikin myydä. Lontoossa suosikkikaupassani oli aina ihania kirjoja ja niitä tuli vähintäänkin selailtua, usein myös ostettua.

mirka kirjoitti...

Onnea vielä toistamiseen!

Rillirousku kirjoitti...

Innolla odotamme! :)

Maarit kirjoitti...

Näitä kolahti ostoskoriin -hupsista!

www.greywhite.fi/kynttilanjalka-puinen-8xh18cm-p-902.html

Joulukoristeet täydentäisivät kivasti...

-eijamaarit

Norppa kirjoitti...

Voi, kaikin puolin upeaa ja mahtavaa! Onnea!

Teidän tekemät sisustusjutut on niin mielettömän ihania, että kirja on varmasti aivan toppen. :)

valpuri kirjoitti...

Hienoa Jonna! Jätin jo eilen kommentin mutta se katosi jonnekin - no, yhtä kaikki, komppaan edellisiä ja yritän jo suurennuslasilla tirkistellä näistä kuvista tuon ihanan kirjan sisältöä. Ei malta odottaa!! Ja kyllä, kirjoja sisustuskauppoihin. Kylläkyllä.

Villasukka kirjoitti...

Onnea kirjan johdosta. Ja ihan mahtista MÄ VOITIN IHAAAAAAAAAAAANAAAAAAAN kassin :) :) :). KIITOS.

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos, halaus ja rutistus. Tuntuu hyvälle. Seuraavaksi haaveilen kahdesta: shabbychic-henkisestä kotikirjasta ja lastenhuonekirjasta. Peukut pystyyn:-)

Marja kirjoitti...

Jee, kuulostaa oikein kivalta!!! Onnea projektista :)