lauantai 3. marraskuuta 2012

PYHÄPÄIVÄ

Rouva Jonesin pyhäpäivä ei alkanut rauhallisilla aamukahveilla ja pitkään nukutuin aamuhetkin. Hyppäsin sängystä jo seitsemältä viemään keskimmäistä tytärtä lätkätreeneihin. Nyt sateinen aamu kirkastuu ja päivä näyttää oikein hyvältä. Suunnitelmiin kuuluu koko suuren uusperheemme yhteinen päivällinen ja sitä ennen ehkä käynti haudoilla. Illalla on halloween-juhlat ainakin yhdellä muksuista. Omat halloweenit jäivät nyt pitämättä kun lapset saivat kutsuja toisalle molempina iltoina.

Mainitsin muutama päivä sitten että poikkesin Halissa hakemassa nuorimmaiselle muutamia vaatteita. Olin varannut I Dig Denim-merkkiset tunikat ( valkoinen ja roosa) sekä harmaan todella ihanan paljettineuletakin 3pommes-merkiltä.  Jalassa tosi kivat trikoot. Toiset trikoot ostin veluurisameettisina ja niistä tuli heti neidin suosikit. Kivat hinnat ja hyvä laatu. Meillä ei juurikaan pidetä bamse/muumi/hellokitty-printtejä ( en toki kiellä, mutta hankin usein aika klassisia juttuja. Keskimmäinen tytär kävi kyllä läpi kaikki mahdolliset supersankarit harrypotterista supermieheen) tai ainakaan vielä. Jumppapuvussa on kyllä Hello Kitty.  Halin harmaat, mustat ja valkoiset lastenvaattet vetoavat. Tykkään.

Ihana valkoinen pusero paljettirusetilla on tulianen Lontoosta, kiitos Krista, se on ihana <3

Tähtikassi on Tine K Homen ja myös Halista. Kannattaa muuten huomenna kurkata blogia illemmalla...jotain tuohon liittyvää on tulossa. Itse säilytän noissa kasseissa talvisin huiveja, lankoja ja muuta kivaa. Kesäisin ovat sitten kasseina. Tänä jouluna aion kerätä paketit noihin. Paperinkin jo ostin. Mustia tähtiä valkoisella pohjalla, sekin TineK Homen mallistosta ja Halista.

Olen tosi tykästynyt talolyhtyyni ( Sisustuksen Koodista) ja sen kaveriksi sain eilen lähikaupasta ekat tulppaanit, jee! Ekassa kuvassa lempilamppuni Bourgie Kartell Flag Storesta. Niitä on meillä kaksi, rakastan se antamaa valoa. Päivisin se on kivan huomaamaton kun on pleksiä.

Loistavaa pyhäpäivää sinulle!

Pakko lisätä vielä nettikauppavinkki:

COASTAL COUNTRY lopettaa myymälänsä Kalliossa, (nettikauppa kyllä jatkaa käsittääkseni.) Kurkin ihania pilkullisia joulukoristeita ja vaikka mitä kivaa...ja kivalla alennuksella! Loppuunmyynti on käynnissä 21.11. saakka. Eli kannattaa kurkata jos jotain ihanaa on vailla. Itse aion tilata lasisia kärpässieniä, pilkullisia washiteippejä ja pilkullisia joulupalloja..;-)


XXX Mrs Jones

Ei kommentteja: