lauantai 26. toukokuuta 2012

TAIKUUTTA?

Rouva Jones näki näitä hyllyjä Hannasin messutalossa. Pääsin tekemään juttua tästä tulevan kesän messualueen Hannas-talosta. Talo on Muurame-talojen ja sisustus siis Hannasin. Ihana.

Hyllyt on nyt meilläkin ruuvattu ( ei tarvinnut propata koska seinä jonne ne halusin olikin lastulevyä) seinään ja keittokirjoilla vihdoin oma paikka! Ihan kaikki ei mahtuneet, mutta rakkaimmat melkein.

Loistava juttu. Hyllyn alla on pienet pidikkeet joihin alimman kirjan takakansi sujahtaa ja lopputulos: näkymätön hylly. Ihana.

Mietin josko näitä laitettaisiin myös lastenhuoneisiin, yöpöydän paikalle. Hintakin on sopiva, muutamia kymppejä, koosta riippuen.

Hannasin verkkokauppaan klikkaat tästä
XXX Mrs Jones

9 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Vähän samanlainene "kirjapylväs" löytyy meiltäkin. Kauempaa katsoen näyttää, että kirjat ovat itsekseen nousseet seinälle.

Keittokirjoille tarvitsisin lisätilaa... N. 140 keittokirjaa eivät enää mahdu niille tehtyyn hyllyyn ja osa on ikkunalaudalla...

Muutama sama keittokirja meillä näyttää olevan.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat hyllyt. Nyt kuumeisesti sitten odottamaan messuja. Hannas on yksi suuri suosikkini.

Petriina kirjoitti...

Kiitos vinkistä, noita tulee meillekin !

mirka kirjoitti...

Hei, kerrotko minkä otsikot alta nuo hyllyt pitäisi löytyä? Mielestäni katoin kaikki kategoriat läpi ja en löytänyt:( menikö mulla jotain ohi...

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei löydy nettikaupasta, voi ottaa suoraan yhteyttä Hannasiin. Lähettävät kyllä postitse, ystävällinen palvelu aina.

MRS JONES kirjoitti...

Moi kaikki, ihanat hyllyt tosiaan. Itse hankin hyllyt suoraan Hannasista mutta nettikaupassakin pitäisi olla. Suosittelen soittamaan heti ma aamuna suoraan myymälään, ellei löydy nettikaupasta. Palvelu tosiaan on loistavaa, uskon onnistuvan siten paremmin kuin hyvin. Ja sen verran voin paljasta etä messuiltakin niitä sitten pitäisi saada ostaa, jos Tampereelle olet menossa messujen aikaan, kyse siis Muurame-talosta, jonka Hannas sisusti. Messut aukeavat heinäkuun puolivälissä. Olen niiiiin tyytyväinen hyllyihin että taidan tilata itsekin lisää! terkuin jonna

Kreeta kirjoitti...

Itse olen bongannut noita hyllyjä ihan Askostakin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi vau!!! Tosi makee idea!

San kirjoitti...

Meilläkin on tuollainen. Vuoden kaapeissa pyörinyt. Yhdellä kirpparilla myytiin uusia tälläisiä 4e/kpl. Kiitos muistutuksesta. Jospa pääsisi myös seinälle.