keskiviikko 2. toukokuuta 2012

COPENHAGEN PART 2:IBSENS HOTEL

Rouva Jones postasi muutama päivä sitten yleiskatsauksen Köpiksen matkasta. Tässä osa 2, mm. hotellimme IBSENS HOTEL ja sen lähikulmilta löytyneet kivat ja käymisen arvoiset paikat.

Tulossa postauksia mm. seuraavista paikoista/aiheista; käynti Fritz Hansenilla, Muutolla, Vintage Livingissä, TineK HOmella...


näkymä huoneestamme ja aamiaishuoneen tunnelmaa

hotellin ihana aamiainen herättiin lokerotarjoittimelle
Hayn ja Muuton kalusteet ja tekstiilit huoneessamme


 CAFE MUNK lähikapakkamme, jossa loistava intialainen ruoka

myös upeat kauppahallit olivat aivan hotellimme vieressä!!
KALKLITIR JA NOUGAT ARVONNAN VOITTI RANDOM ORG.IN ARPOMANA Marjuska

"Ihania maaleja, voisin maalata koko talon! Makuuhuoneeseen valitsisin vaaleanharmaan tai ivoryn."

Onnea Marjuska, otathan yhteyttä minuun!XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Tuosta hotellista ja kauppahallista postaili joku muukin jokin aika sitten. Kyllä sitä Köpiksen matkaa pitäisi nyt suunnitella...

Mii... kirjoitti...

Moikka Jonna, blogissani on ylläri sulle:) Toivottavasti ehditään nähdä pian!

Anonyymi kirjoitti...

Me olimme samassa hotellissa noin kuukausi sitten ja tykkäsimme kyllä kovasti. Ainut huono puoli oli ettei huoneissa ollut minibaaria eikä vedenkeitintä jotka yleensä on kyllä löytynyt kaikista hotellishuoneista aiemmilla reissuilla. Pienen erikoisruokavalion omaavan lapsen kanssa vedenkeitin on tuikitarpeellinen ja me jouduttiinkin se sitten huoneeseen itse ostamaan. Minibaarista kaipasin lähinnä sitä jääkaappia lapsen ruokien säilyttämiseen. Noh, muutenhan hotelli oli aivan ihanan kodikas ja erityisesti ilahdutti Hayn huonekalut ja tekstiilit.
Näitä kuvia katsellessa iskee kyllä ikävä takaisin. Hotellin ympäristökin oli mukavaa seutua ja kivoja pieniä ravintoloitakin löytyi mukavasti. Illalla oli helppo hakea sushia tai muuta pientä mukaan hotellihuoneeseen kun pienen lapsen kanssa mennään lapsen aikataululla eikä se oikein salli ravintolaillallisia. :)

Jään innolla odottamaan muita Köpis-postauksia. Teillä taisi olla todella mukava reissu.

-Tintti-