tiistai 15. toukokuuta 2012

MEKKOTEHDAS

Rouva Jones oli eilen karkkimaassa. Mekkotehdas julkaistiin.

Mekkotehdas-blogin Kirsi ja Sunna sekä satumainen valokuvaaja Krista Keltanen julkaisivat ensimmäisen kirjansa. Kustantaja on WSOY.

Mekkotehdas-kirjassa on mekkoja joka lähtöön, kaavoineen kaikkineen. Suosittelen erittäin erittäin lämpimaästi, lienee vuoden bestseller. Loistava kirja! Ja nyt kaupoissa. Eka painos lienee kohta loppu eli kipikipi kirjakauppaan, jos tahdot omasi.

Tahtoo oman mekon, heti! Kai se on kaivettava kone esiin;-)

Lisää Mekkotehtaasta huomenna....jotain jännää tulossa...ehkä arvonta? Ehkä kirja tekijöiden nimikirjoituksin? Ja Kristan korttisarja aiheesta. Kannattaa kurkata huomenna.
XXX Mrs Jones

9 kommenttia:

selma kirjoitti...

Voih, pyörryn ihastuksesta!

AnnaW kirjoitti...

Tällä onnekkaalla jo oma kirja ja muutama mekkokin ommeltuna:) Suosittelen lämpimästi, aivan ihastuttava kirja söpöine mekkoineen ja kauniine kuvineen!

Norppa kirjoitti...

Mulla ei ole lapsia, ompelukonetta ja olen ommellut viimeksi ala-asteella ja saanut työstäni kutosen, mutta siltikin innostuin. :D Miten kaunista!

Onnnittelut kirjan tekijöille!

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Nyt kyllä harmittaa, kun en eilen ehtinytkään piipahtamaan - olette kyllä loihtineet tosi sievän näköiset, täysin kirjan henkeen sopivat kemut, x

Marja kirjoitti...

Niin ihanan näköistä! Minuakin harmittaa etten täältä Treelta pystynyt arkena irtautumaan tuonne :( Olisi ollut ihana päästä mukaan.

Krista kirjoitti...

Kiitos Ihana Jonna kun ehdit kiireiltäsi mukaan! Me niin arvostetaan sitä! =))) Kekkerit olivat tosiaan ihanien Mekkotehtaan Kirsin ja Sunnan näköisiä. Ehdittiin juuri ja juuri kaikki valmiiksi kun ekat vieraat jo tulivat! Itseäni ilostutti kun kaksi japanilaisturistia kävelivät ohi ja pyshtyivät alaovelle kun he pienet tytöt huomasivat alaoven ovenraossa ja yhtäkkiä kaivoivat kamerat esiin ja hokiva "oh so cute" "so cute!" Ottivat monia kuvia! :)

Hanna kirjoitti...

Söpön näköiset kekkerit ♥ Kirja on onneksi jo matkalla. Kirjakaupassa sitä selailin ja näytti aivan uskomattoman ihanalle! Jospa sitä taas innostuisi ompelemaan :)

Hanna
melukylantalo.blogspot.com

Merja K kirjoitti...

Tämä täytyy ehdottomasti saada :) Ompelukärpänen on sopivasti puraissut juuri näin kesän kynnyksellä

Kirsikka kirjoitti...

Jonna, kiitokset vielä minunkin puolesta, että tulit kanssamme juhlimaan! Oli ilo ja kunnia tavata sinut :) Täällä ollaan hieman hämmentyneessä tilassa, että nytkö ne juhlat sitten ovat ohi...