perjantai 11. toukokuuta 2012

Raparperipaistos á la Tine K

Rouva Jones oli tiistaina ja keskiviikkona kuvausmatkalla Tanskassa valokuvaaja Krista Keltasen kanssa.

Teimme juttua tanskalaisen sisustusbrändin Tine K Homen luojan Tine Kjeldsenin kotona Odensessa, noin puolentoista tunnin matkan päässä Kööpenhaminasta. Koska juttu tulee suomalaiseen lehteen, en taida vilauttaa taloa sisältä vielä kovinkaan paljoa. Omat kuvani tosi ovat eri tasoa kuin Kristan ja joo, onhan taloa nähty ulkolaisissa lehdissä ja meilläkin joulujuttu aikanaan Divaanissa. Mutta moni asia oli nyt toisin. Talo on ihana, ihana, ihana. Ja samoin perhe.

Yövyimme Tinen luona, söimme illallista hänen perheensä kanssa ja ehdimme tutustua heihin oikein kunnolla. Koko perhe oli uskomattoman ihana, konstailematon ja avoin. Seuraavana päivänä kuvasimme kotia lisää ja Tine teki meille lounasta. Tinen tytöt Clare ja Tilde piimivat omalta pihalta raparpereja ja leioivat piirakan. Sain Tineltä ohjeen ja luvan postata sen. Nam.

Oli pakko myöntää Tinelle ja Jacobille että heidän kotinsa on jo vuosia ollut oma haavetaloni. Ei paikka siis vaan talon tyyli. Sisustus, värit, tapa yhdistää kalustaita. Ja kaikki muukin. Näin kodin varmaan viisi vuotta sitten kodin Dorrit Elmquistin ja Birgitta Wolfgand Drejerin kirjassa ja ihastuin siihen. Tuntui tosi erikoiselta olla itse siellä. Siis hyvällä tavalla. On se vaan täydellinen.

And some words in english; I was in Denmark with photographer Krista Keltanen. We went there to make a photoshoot of TineK Home-interiorbrands Tine Kjeldsens home. And so we did. House was beautiful and...you know, perfect. Tine and her family were so nice and they invited us to stay the night at their guest room. (photo above in the beginning)We had the nicest possible stay and so much mush fun with you all! Thanks again Tine, Jacob, Clare, Tilde and Konran!!!

Tinen raparperipaistos

250 g voita
400 g sokeria
200 g jauhoja

Sekoita taikina ja muotoile siitä pieniä palloja. Kauli pallot pyöreiksi taikinakansiksi. Voitele pienet vuoat. Laita vuokien pohjalle raparperia paloiksi leikattuna. Mausta sokerilla tarpeen mukaan. Laita taikinakansi päälle. Paista 180 asteisessa uunissa noin 40 min.

p.s. Tine; here is also a photo on my own rhuberbs...
quite small, arent they? ;-)

XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Kuulostaa ihan unelmien täyttymykseltä pääst noin kunnolla heille kylään, ihan mahtava juttu! Mukavaa päästä näkemään tämä juttu kun tulee ulos, x

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Viehkoja vilauksia ja ihana piirakka.

Sinullahan on jo isot raparperit. Meillä kerrostalon takapihalla varret vasta puskevat vähän maasta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmasti ihana reissu teillä ollut ja piiraat näyttää niin herkulliselta! :)

Mii... kirjoitti...

Kiitokset ihanista Tine K hetkistä kuvissa ja livenä ♥