sunnuntai 13. toukokuuta 2012

BLOGGERS DAY AT TINE K HOME SHOWROOM HELSINKI

Rouva Jones sai ilokseen olla mukana TineK Homen showroomilla bloggaajille järjestetyssä tilaisuudessa. Ihana Anita Schytte lensi Tanskasta asti kertomaan TineK Homen tuotteista ja tarinasta ja Suomen agentti Sanna Raatikainen, jolla on myös (lempikauppani) Nougat, järjesti tilaisuuden. 

Showroom on aivan vanhan Helsingin sydämessä, vinosti Tuomiokirkkoa vastapäätä. Ihana miljöö, fantastiset tuotteet, sydämellinen tunnelma ja ennenkaikkea kivat tyypit!!!

Meitä bloggaajia oli paikalla reilut 15 kappaletta ja olikin tosi kiva tavata muita ihan livenä. Terkkuja kaikille ja ihanaa kun pääsitte! Kauniit kukat Sanna hankki In Bloomista, joka on myös Rouva Jonesin lempikukkakauppa.

Lisää kuvia tulossa...kunhan äitienpäivän vietolta ja sairaan lapsen hoidolta ehdin;-)

Laitan blogiin myös ihania kuvia kauniista bloggaajakollegoista...valokuvaaja Krista Keltasen upeita otoksia. Kristan luvalla. (Mikäli et jostain syystä halua että kuvasi näkyy blogissani, laitathan pliis viestiä tai kommenttia..)

Muistakaa myös osallistua Loviisan Aitan ihanaan arvontaan blogissani! Huomenna alkaa uusi arvoonta...sain Wish Wearista ihanan palkinnon!

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE TEILLE!
XXX Mrs Jones

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmasti oli kiva tapahtuma! :)

Ira kirjoitti...

Onpas ollutkin kiva tapaaminen! Ihana tuo laventeli?puu...

Hyvää äitienpäivää! ♥

Petriina kirjoitti...

Teidän tilat ovat kyllä mielettömän upeassa miljöössä, voisin vaikka muuttaa sinne ja nukkua peiton kanssa sohvalla ;)

Kiitos, oli tosi kiva nähdä taas !

selma kirjoitti...

Ihana tapahtuma, tuli niin kiva mieli! Oli mukava nähdä taas:) Ja olit muuten oikeassa , se lehti oli Alt for damerne Interior tammikuulta:)

Mia kirjoitti...

Aivan ihana tapahtuma! Oli myös tosi kiva tavata! :)

Elina kirjoitti...

Niin kiva lukea monen lempibloggaajan omista blogeista tästä ihanasta päivästänne :) ! Tine K on kyllä niin ihana merkki <3

MRS JONES kirjoitti...

Hei kaikki, kiitos kommenteista ja suurkiitos kaikille teille jotka olitte paikalla! Kivaa oli... Ja Sanna lupaili että otetaan uusiksi kun syksyn mallisto saapuu. Itse taidan mennä katsomaan sen Tanskaan kesäkuussa, jos saan Kristan houkuteltua mukaan:-) saatte sitten kurkata blogissa. Terkuin jonna

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Oli kiva päivä, oli mukava päästä rauhassa ihastelemaan Tine K:n kauniita esineitä ja tavata bloggaajia monen mieliblogini takaa.