sunnuntai 13. toukokuuta 2012

HAPPY MOTHERS DAY

Rouva Jonesilla on ollut ihana äitienpäivä.Kolme tytärtäni ovat kaikki olleet kotona ja sain aamulla perinteiseen tapaan kukat, lahjat ja kortit vuoteeseen. Lasten itse poimimat valkovuokot, en tidä mitään kauniimpaa äitienpäivänä. Ihanaa. Fanni oli painanut pienet kätensä pyyhkeeseen päiväkodin tätien kanssa, ihana lahja. Pienen sivumaun juhlaan antoi se, että keskimmäinen tyttäreni heräsi puoli kuudelta aamulla oksennustautiin. Jep. Jo toinen perheessä. Lienee tulossa muillekin...kuuluu taudinkuvaan. Olo oli kuin prinsessalla ( tuosta taudista huolimatta) kun kävin brunssipöytään, jonka mies oli koonnut. Täydellinen shamppanjabrunssi. Kiitos;-)

TineK Homen uudet hennon siniset astiat sopivat meille...tykkään "dipatusta" sävystä. En voinut enää vastustaa kun söimme niistä Tinen luona, Anitan luona ja vielä eilen Tinek Homen showroomilla. Oli pakko hankkia omat. Otin kahden kokoisia lautasia ja pari tarjoilukulhoa. Haluaisin myös ruokalautaset. Meillä on hajonnut niin paljon Teema-lautasia, että ihan oikeasti alkoi tulla lautaspula. Mustavalkoiset Tinen raitamukit ostin oikeastaan jälkiruokaa varten koska meillä ei ole mitään jälkiruoka-astioita, meinaan tehdä suklaamoussen niihin. En tänään, mutta kunhan parantuvat nuo muksut.

Aurinkoinen päivä, upea. Laitoin vähän kukkia pihalle, rosmariineja ja hortensioita. Odottelen vielä uutta sohvapöytää pihalle, tulisikohan ensi viikolla. Sain jo Bello Ferrosta viestiä että valmista on.

Ihanaa äitienpäivää myös sinulle! Happy mothers day to you!


XXX Mrs Jones

Ei kommentteja: