perjantai 3. toukokuuta 2013

COFFEE COFFEE
Rouva Jones on kahvihullu, varmaan tiedätte. Keitän kahvini perinteisellä mutteripannulla, koska juon vanhaa espressoa kuumalla maidolla. Kone olisi kiva, koska tuossa pannuhommassa on aina oma puuhansa.  Oma Pavonin koneeni on temppuillut jo pitkään ja olen miettinyt uutta. 
Sain kokeiltavaksi  NESPRESSON uuden laitteen.  Kooltaan se on pieni ja nätti.

Sain maistaa Nespresson kahvia Milttonin pr-tilaisuudessa menneellä viikolla ja suostuin heti koekaniiniksi myös kotioloissa.  Ja tässä taitaa nyt käydä niin että lunastan koneen itselleni, niin Rouva Jonesin mieleen se on. Kahvit tilaan netistä kätevästi kotiin. Paras juttu mun mielestä on kuitenkin tuo maidonvaahdotin. Maitosäiliö irtoaa ja sen voi laittaa jääkaappiin. Siis tosi kätevää, maito voi olla valmiina säiliössä. Koneella tekee niin cappuchinon, latten kuin tavallisen pitemmän mustan kahvinkin. Sitä en kyllä ole vielä kokeillut, koska meillä juodaan vaan maitokahveja erilaisina versioina. Mutta cappuchino maistuu kyllä tooodella hyvälle just nytkin työpöydän ääressä.

Nam.  Lattemuki Ikea, kahvikuppi ja lautanen House of Rym/Mrs Jones Lifestyle Shop.

(blogiyhteistyö)

5 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Ostin tuon saman koneen mehelleni joululahjaksi ja nyt meillä surautellaan kätevästi latteja viikonloppuisin. Näin kesän kynnyksellä siirrytään jäälatteen.

Mari kirjoitti...

Ja hinta..?

MRS JONES kirjoitti...

Muistelen että olisi 350e hintainen:-)

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Oi ihanan näköisiä kahvikuvia. Alkoi tekemään mieli, mutta kello on liikaa. Mä löysin mutteripannun kirpparilta 2 eurolla:) Tulee niin hyvää kahvia. Ja kivoja postauksia täällä taas. Elämä on ollut vähän kiireistä, mutta oli kiva tulla käymään ja lukea useampi postaus kerralla:)

Inka kirjoitti...

Olipa kiva postaus. Itellä kahvikone mietinnässä ja tämä näyttäisi siltä että se kannattaa ottaa harkittavien listalle :) Lisäkommentteja otetaan kiitollisina vastaan :)