lauantai 18. toukokuuta 2013

HANGON YRTIT
Rouva Jonesin kesään kuuluvat yrtit. Nimenomaan omalla pihalla kasvatetut yrtit, joita voin paitsi ihailla, myös käyttää kaikkeen ruoanlaittoon. Ilosta hihkuen kerron seuraavaa, josta itse sain vinkin Kirjatoukalta, klik. Nämä luomuyrtit ovat kotoisin Hangosta, Via Gardenin Hangon Yrttejä, klik.

Ja mikä parasta, tämän ihanan laatikon voit tilata suoraan kotiisi! Mukana on paitsi hoito myös herkutteluohjeita. Itse meinaan kokeilla noita ihania pastoja, ranskalaisia porkkanoita ja ainakin rosmariiniperunoita.  Oi, ja persiljamunakasta! Kaikki yrtit on kasvetettu ilman myrkkyjä ja lannoitteita rakkaudella ja Hangon tuulissa sekä auringossa. Taisipa olla niin että yrtit saivat myös merileväkylvyn ennen pakkaamista postituslaatikkoon.

Mukana paketissa on timjami, sitruunatimjami, oregano, rosmariini, ranskanrakuuna, rivieranlaventeli, viherminttu, basilika ja persilja. Ihanaa! Kastelen näitä nyt rakkaudella kotonani, kohta pakkaan ne mukaani Hankoon. Lisää infoa Hangon Yrteistä siis tulossa;-)

Tuhannet kiitokset kaikille Mrs Jonesin Pop Upissa käyneille! Ihana päivä, wau!

Ankkurihuivin voittajaksi onnetar arpoi Sanna Kekäläisen, onnea!


4 kommenttia:

Laura - Tee Hetki kirjoitti...

Kiitos yrttivinkistä! Tänä vuonna on jäänyt taimien kasvatus auttamattomasti liian myöhään, joten täytyy turvautua valmiisiin taimiin. Tämä paketti kuulostikin siis varsin hyvältä vaihtoehdolta. Vierailuja Hangon suunnalle tulee, mutta myös paketti kotiinkuljetettuna kuulostaa aika houkuttelevalta vaihtoehdolta :)

Päivi Lemström kirjoitti...

Ihanat yrtit!!
XX

Nuppu Home kirjoitti...

Herkullisen näköisiä. Minulla vielä hankkimatta, tuntuu kuin ei aika riittäisi kaikkeen...

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Inspiroiva yrttipaketti, ja mukaantulevat reseptit kuulostaa erittäin houkuttelevalta!