maanantai 6. toukokuuta 2013

LEIKKIMÖKKI
Rouva Jones lainasi Kristan blogista nämä ihanat kuvat. Teimme jutun Villa Omena leikkimökistä Talo&Koti-lehteen, jonka aiemmassa numerossa se ilmestyi.  Janina-äiti suunnitteli lapsilleen satumaisen leikkimökin ja kutsui kulmakunnan muksut ja äidit juhliin.

Kaikki juhlien tarvikeet Bake&Party, klik.

Published in Unelmien Talo&Koti.
9 kommenttia:

Hanna/ Pastellimaja kirjoitti...

Voi hyvänen aika, mikä ihana minihuvila :)! Tästä saikin hyvän vireen lähteä pesemään oman tyttöduon kesätorppaa tuonne pihalle.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Katselin jo lehdestä tuota upeaa leikkimökkiä ja ajattelin, että olispas vielä lapsi....Nyt on niin paljon ihania ja värikkäitä juhlatarvikkeita lapsille.
Suloista väri-iloittelua jokaisessa kuvassa:)

Päivi Lemström kirjoitti...

Onpa IHANA pieni talo ja mitkä suloiset herkut, oman talon pihalla myös leikkimökki odottaa, jolle keksittävä uusi tarkoitus kun palaamme Suomeen, lapsi nimittäin kasvanut siitä jo ulos...
Kuvat niin kauniita!!
Xx

Nuppu Home kirjoitti...

Ompa ihanan karamellimainen. Ei voisi tyttömäisempää enää olla. Jos meillä olisi pihassa leikkimökki, tekisin siitä meille aikuisille ihanan teehuoneen ja rentoutumispaikan. Kuvien johdosta kaivoin heti esille vaaleanpunaista lankaa ja teekupillisen jälkeen ryhdyn virkkaamaan siitä viirinauhaa :-)

IMAGE black and white kirjoitti...

Aivan ihastuttava.
Oikea pinkki unelma... :)

Cillas kirjoitti...

Häikäisevän hempeä mökki! Jäin taas kerran kahden pojan äitinä kaipaamaan tyttömäisempää meininkiä kotiimme. Pojillekin on tehty mökki aikoinaan, mutta on lähinnä ukolelujen rojuvarastona. Pitääkin ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain. Nupulla hyvä idea mökin hyödyntämiseksi! Hyvä kuvat jälleen! :)

Marru kirjoitti...

Todella ihana leikkimökki!

Minna-Leena kirjoitti...

Lehdessä jo ihailin tuota karamellista kokonaisuutta. Kaunis!

Anna kirjoitti...

Ihan super söpö Villa! Mulle kans ;)