lauantai 11. toukokuuta 2013

FISKARS
Rouva Jones vinkkaa päiväretkestä. Kävimme viikolla kuvaamassa ihanaa kotia Fiskarsissa. Usein oma päiväretkeni síjoittuu kesään, koska käymme aina katsomassa Fiskarsin näyttelykesän. Nyt satuimme paikalle juuri ennen avajaisia. Fiskarsiin kannattaa lähteä vaikka tänään, koska ihanaa tekemistä riittää. Omat suosikkini ovat Wärssy ( lounas tai illallinen) ja Antique Kahvila ( kahvit, kirjakauppa, tällä kertaa satumaisen hyvä keittolounas)  ja Petris Chocolate Room, josta hamstrasin herkkuja kotiinkin.  Suklaapuodin kahvila on muuten tooooosi iso ja ihana. Itse vein kotiin merisuolasuklaata, mustikkavalkosuklaalevyä sekä macaronseja. Näitä huimia Petris Chocolate Roomin herkkuja siis myös Mrs Jones Pop Up Shopissa, koska poppailen heidän tiloissaan Tehtaankadulla 17.5.

Etsin muuten yhä Kokoun ihanan sementtiruukun voittajaa:

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ruukku on rosoinen ja aivan mahtava. Sopis loistavasti meidän vanhan tiiliseinän kanssa. Ilomielin osallistun arvontaan. 
Suosikkini on juurikin tämä rosoinen sementtikippo. <3


5 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Fiskars on ihana! Kesäisin antiikkimarkkinat ova must ja markkinakierroksen jälkeen picnicille Billnäsiin vakipaikalle vanhan makasiinin viereen joen rantaan.

Lovviisa kirjoitti...

Hurmaavia paikkoja...Laitan heti muistiin ensi kesän käyntikohteiksi :)

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Oi, suklaapuoti näyttää ihanalta, pakko päästä käymään! Kiitos vinkistä!

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Fiskars on ihana ja totta.. siellä tulee käytyä aina vain kesällä. nyt haaveilen että pääsen sinne puutarhamyymälään mahd. pian. Viime kesänä ostin sieltä mustaherukkapensaan ja se oli niin hyvä ja palvelu myös. Eli uudestaan. Vietimme Fiskarsissa myös hääyön 8v sitten. Onkohan siellä viellä sellaista b&b Villiruusua?

Sisustus COCO kirjoitti...

Nam -suklaapuoti näytti herkulliselta.

t.Sanna