maanantai 6. toukokuuta 2013

BALMUIR (ÄIDILLE?)
Rouva Jones on Balmuir-tyttöjä, enkä voinut vastustaa...nyt kolme Balmuirin ihanaa huivia on Mrs Jones Lifestyle Shopin valikoimassa. Lisään ne kauppaan hetimiten, kun saan paketin käsiini ja saan kuvattua loput sävyt.  Istun tässä portilla pakettia odottamassa;-) NYT NE TULI!

Uskomattoman ihanat, Krabi ja Dawn sekä Helsinki-huivi hennon kananpojankeltaisena. Keltainen on ainakin tanskalaisia sisustuslehtiä seuravaalle Se Väri, jota kohta kaikki haluavat.  Olisiko tässä vaikka äitienpäivälahja?


Krabi on pellava-kasmirhuivi  ( 40%pellava ja 60 % kasmir) ja Dawn silkki-pellavahuivi. ( 30% silkki ja 70 % pellava)  Helsinki-huivi on  100 % kasmiria ja sen koko on 42 x 180 cm. . Näitä ei ole kovin montaa per huivi, koitan valita mallit aina niin että ei sitten tule ihan jokaisella vastaan. Ja tuota keltaista Helsinki-huivia ei nyt saa mistään muualta. Kuvat kaupassa siis piakkoin, tämän illan aikana.

Ihanuudet löytyvät kaupan valikoimasta, klik. Kumpaakin huivia on 3 sävyä. Ja Helsinki-huiviä siis keltainen.

Otin valikoimaan myös Balmuirin keittiöpyyhkeitä...pellavaa, ihanaa. Nekin ovat kaupassa jo tänään.

Tulevasta: Mrs Jonesin puoti on kiinni torstaina, kun on pyhä ja siten perjantainkin tilaukset lähtevät postiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.  Pakkaan ne kyllä sunnuntaina ja vien postiin. Koitan aina saada tuotteet postiin niin pian kuin mahdollista, useimmiten samana päivänä kun tilaus on tullut. Viikonlopun tilaukset pakkaan siis sunnuntaina. 

Niin ja taidan nyt sitten kuitenkin järjestää
  MRS JONES LIFESTYLE SHOPIN POP UP-PUODIN 
eli pikkuisen pikapuodin perjantaina 17.5. Helsingissä Tehtaankadulla. Paikka on Petris Chocolate Room. Aikaa vielä mietin, mutta ainakin 15-19. ( olisiko hyvä avata jo lounasaikaan?) Sinne sitten nämäkin huivit tulevat mukaan ja kaikki muukin hauska tavara kaupastani.


4 kommenttia:

IMAGE black and white kirjoitti...

Noi on aivan tajuttoman kauniita. :)

ranskanpastilli kirjoitti...

Kumpi huivimateriaali silkki/pellava vai pellava/kashmir on pehmeämpi tai laskeutuvampi?

Ihania kyllä ovat molemmat :)

Anne-Maria kirjoitti...

Ihania huiveja! Ja meillä on samanlaiset tunikat :) Pop-upia ei saa avata liian aikaisin, että töistä tulevillekin jää jotain! Teen kaikkeni, jotta pääsen paikalle. Näkemisiin! Anne
annenkotonajapihalla.blogspot.fi

Unknown kirjoitti...

Tuollainen harmaa-valkoinen huivi himottaa hankkimaan :)