maanantai 22. huhtikuuta 2013

SPICY CORAL
Rouva Jones taisi sanoa aiemmin että tuo koralli nyt ei ainakaan innoista. No kyllä se nyt vaan jostain syystä kamalasti houkuttaa. Pienen kauppani valikoima täydentyi tänään BECKSÖNDERGAARDIN lompakoilla.

Kuvan ihana Money for nothing-lompakko löytyy natural-sävyssä, siis nahansävyisenä ja harmaana. 
Musta meni jo. (myönnetään yksi meni itselle.) Lompakossa on kaksi väliä, vetskaritasku ja paikka 12 kortille.  Granny purse sen sijaan löytyy tuossa Spicy Coral sävyssä, harmaana ja mustana. Kutakin mallia on vain muutama. Nahka on satumaisen pehmeää! 

Kuvissa vilahtaa myös ne Pernille Corydonin korvikset, joita on kyselty. Niitä siis mustalla, roosalla ja harmaalla helmellä, kunhan saan kauppaan. Tilasin myös ihania tähtikorviksia ja uusia kaulakoruja...

Rouva Jonesin puotiin klikkaat tästä

Niin ja tuo ankkurihuivi...
sain muutaman mustaharmaan lisää mutta nämä musta/oranssia on vain muutama jäljellä.
Kiitos kaikille teille ihanille, kaupantäti on innoissaan. Ensimmäiset tilaukset menivät postiin viime yönä.  Olen ehtinyt jo tilata lisää loppuneita tuotteita:  Pernille Corydonin pinkkiä rannekorua tulee lisää noin viikon päästä ja Famille Summerbellen Paris-mukia tulee myös lisää. Ja tilasin myös Famille Summerbellen julisteita...
5 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kauniita keväisiä tuotteita!
Ihana ankkurihuivi:)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Saanko esittää toivomuksen, no joka tapauksessa esitän: lisää tuotekuvia, please. Lompakossa vielä päällipuolta tärkeämpää on se, mitä siellä on sisällä - enkä tarkoita nyt rahaa... Voisko vaikka lisätietoihin laittaa kuvan avatusta lompakosta, samoin kaipaan pussukan sisäkuvaa.

MRS JONES kirjoitti...

Mervi joo, todellakin. Tulossa on postaus mutta tänään loppui valo.... Tulin töistä vasta viiden maissa ja kun olin avannut laatikot, ihastellut ja pääsin postausta kuvaamaan...kaikki sisäkuvat olivat no.., tärähtäneitä. Eli uudelleen , lupaan:-). Mulla musta nyt testissä ja voin sitten kertoa lisää toimivuudesta. Ja kiitos huomiosta!

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Hanne! Huivi on tosiaan super. Tänäänkin mulla kaulassa, ja eilen... Ja toissapäivänä, ihan paras.

Nanna kirjoitti...

Mun on pakko hehkuttaa Grannya myös! Sinne nimittäin mahtuu sisälle näppärästi myös puhelin (ainakin iphone). Kiskareissuille lähtiessä voi jättää veskan kotiin.