sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

HUOMENTA HANKORouva Jones nauttii Hangon tunnelmasta. Aikainen aamuherätys, toisin kuin yleensä. Keskimmäinen tytär oli sopinut nikkarointitreffit ystävän isän syntymäpäivälahjan tekemiseksi. Aikataulu siis kuin äidillään, ei turhia suunnitteluja. Keksivät idean illalla. Herätys 6.45 Ja valmista pitäisi olla about nyt. Luen Hesaria sängyssä ja odotten nikkaroijaa aamiaiselle:-) Justin Bieber-henkinen tunnelma jo hieman laantuu, vanhin tyttäreni oli perjantaina elämänsä ihanimmassa konsertissa ( kiitos kummisedälle lipuista!) ja eilinenkin meno vielä siinä huumassa. Nyt on nukuttukin Bieber-paidassa.

Loistava lounaspaikka ( ja kaikkea muutakin ) on rantaan auennut uusi Paviljonki, josta saa ihanat lounaat, kahvit jne ja vielä Ekströmin kalakaupan antimet mukaan kotiin. Ja kalakeittoa tietenkin . Niin ja Hotelli Regatan alakerran kahvila on jo auki!

Ihana Hanko.

Tähtisukat Tian Veranta.7 kommenttia:

Sisustus COCO kirjoitti...

Huomenta :)

Ihana tunnelma teillä Hangossa.
Mistä ovat peace servetit?

Terkuin. Sanna

Pieni Lintu kirjoitti...

Iiiihanat sukat!

Helinä kirjoitti...

Hanko fiilis tarttuu ruudunkin läpi. Mikä tunnelma aina. :) Makeet sukat. Kivaa sunnuntain jatkoa!!

Teija kirjoitti...

♥♥♥

Ihana Hanko, pakko tehdä kesällä päiväretki!

MRS JONES kirjoitti...

Moikka just ostin Sellon Olivasta:-)

Saija kirjoitti...

Kesäisessä Hangossa olisi kiva piipahtaa, mutta Oulusta on melkoisesti matkaa.

Pöydän alla näytti olevan House Doctorin Block-matto. Olen samaista mattoa ihastellut, mutta painetun kuvion pysyvyys mietityttää. Millaiselta vaikuttaa laadullisesti?

Tiia kirjoitti...

Ihana tunnelma välittyy kuvistasi! :)