torstai 25. huhtikuuta 2013

VINTAGELOVE
Rouva Jones on vintagen perään. Kävin eilen Nest Factoryn ihanassa showroomissa. Valkoinen huone on Ratakadulla ( postasin aiemmin pop up puodista) ja täynnä ihanuuksia. En voinut vastustaa...Mrs Jones Lifestyle Shopista saa nyt sitten myös Nest Factoryn vintage huiveja, The Ropes-rannekoruja ( iik) ja pian myös valtavan hauskoja jättikasseja ( kuin ikean roudauskassi mutta 100 x kivempi) ja pyyhkeitä, joiden toinen puoli on froteeta ja toinen kangasta. Eli täydellisiä rantapyyhkeitä. Hanko kutsuu;-)

Nyt lisäsin puotiin nämä vintagehuivit, jotka ovat alunperin kai miesten lannevaatteita, sellaisia intialaisten miesten käyttämiä, tiedäthän. Nämä on sitten värjätty ja ilman tätähän ei ainakaan Rouva Jones selviä. Näitä on vaan 5 ( yksi rosa, yksi vihreä ja kolme sinistä) eli kannattaa olla nopea. 

The Ropes-rannekoruja on kanssa vaan pari, mutta en voinut vastustaa niitä. Ne on valmistettu Mainessa ja tunnelmaltaan tietenkin kovin merellisiä. Purjehtijan heilalle, sanoisin. Itselläni on musta. Materiaali siis purjeköyttä ja lukkona tuollainen iso hela. (onks se hela?)

Mrs Jones Lifestyle Shopiin, klik.

Harmaa tunika on Day Birger&Mikkelsen.
1 kommentti:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanan rouhealta näyttävät, pehmeät sävyt! <3