keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

LOUISEN TAPAAN
Rouva Jones kirmaa töissä, lasten harrastuksissa, pistää nettikauppaa pystyyn ja hoitaa tuon arkisekoilun sitten kaupan päälle. Tiskit, pyykit, kaupat ja ne, tiedäthän. Silti arki on nyt jotenkin erityisen hyvää. Ajatus juoksee lujempaa kuin ehkä saisi...nyt tekisi niiiin mieli tilata näitä tanskalaisen Louise Roen tuotteita pikkuiseen puotiini. Kurkkaa Louisen sivuja, klik.

Mrs Jones Lifestyle Shop-nettipuotini alkaa olla paketissa ja avaamista vaille valmis. Tänään kuvasimme Kristan kanssa parikymmentä hienoa kuvaa kaupan sivuille. Koitan saada kaupan auki joko jo perjantaina  tai sitten viimeistään maanantaina;-)  Ja mistäs sitä tietää jos vaikka syksyn tullen valikoimassa olisi vaikka noita Louisen raitatyynyjä? Ja se ihana kirjakassi?
4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

en malta odottaa nähdä kauppaasi! varmasti upea fiilis! (ja ihania nuo LR:n tyynyt ja muut)

selma kirjoitti...

Oih, ihana juttu tuo sinun kauppa!!!!Ja sitten piti vielä sanoa, että sain vihdoin hankittua teidän kirjan ja olen aivan lumoutunut. Olen lukenut sitä edestakaisin aivan fiiliksissä. IIIIIiiiiiihana!

Jutta / oblik. kirjoitti...

Täällä ollaan jo sormi enterillä odottamassa kaupan aukeamista!! Ja tuo tyyny - likelikelike!! Tsemppiä arjen pyöritykseen :)

Anonyymi kirjoitti...

åh snyggt
både produkter o bilder
ska bli spännande att se din shop

torsdagskram