lauantai 6. huhtikuuta 2013

YLVA SKARPIN KORTIT
Rouva Jones kävi tänään Nougatissa hakemassa jo aikaa sitten tilaamansa julisteen, tai oikeastaan kaksi. Sellaisen ihanan Hagedornhagenin perhosen ja sudenkorennon. Tulin kotiin ja huomasin ettei täältä löydy yhden yhtä oikean kokoista kehystä. Siis Ikeaan, lähipäivinä. ( lupaan huomenna muutaman kuvan silti, laitan  julisteen vaikka teipillä seinään). Onneksi ostin Nougatista myös pinon Ylva Skarpin kortteja. Päivän pelastus. ( postasin aiemmin myös Ylva Skarpin upeasta kodista)

Olipa onni että korteille sitten löytyi kehykset. Tosin siitä seurasi seuraavaa: purin vessastamme noin 15 kehystä sisältävän " kollaasin"...josta seurasi samanverran reikiä seinässä. Plus pari hutireikää. Mies on varmasti innoissaan kun tulee kotiin. Aion ostaa huomenna sitä paklausjuttua ja tasoittaa seinän. Olisiko Kalklitir-kalkkimaali sitten oikea valinta jatkoon? Pakkohan sitä meillekin jonnekin on laittaa, on se niin ihanaa. Ja vessa kaipaa nyt jotain uudistusta. Tasokin pitäisi käsitellä mustaksi.

Kortit, posterit ja nuo kaikki kodittomat kehykset etsivät nyt siis uutta paikkaa. Mietin josko se olisi olohuoneemme tyhjällä seinällä taululistalla vaiko sängynpäädyssä  seinää vasten seisomassa Hangossa kakkoskodissamme. Jaa. Ehkä Hanko vie voiton, sillä en taida uskaltaa laittaa enää yhtään ruuvia seinään;-)  Kuvissa myös olohuoneemme uusi (vanha) sohvaryhmä. Perintönä tullut kaunokainen on tiikkiä ja mustaa nahkaa. Täydellinen.  Lienee peräisin 60-luvulta ja ilmeisesti alunperin tanskalaista designia. Tyynyt Missoni Home.

Ja suurkiitos teille kaikille ihanista kommenteista, sähköposteista ja viesteistä koskien eilistä postaustani Mrs Jones Lifestyle Shopista.  On se kivaa saada palautetta. Voitte varmaan arvata että aina välillä mietin että onko nää kaikki ideat nyt ihan fiksuja. Mutta on se niinkin, että jos ei kokeile niin ei voi tietää. Mietin aina uutta projektia suunnittellessani että mikä olisi se kaamein katastrofi, joka kokeilusta voisi seurata.  Kai se suurin ongelma tässä olisi että kaikki tavarat jää meille kotiin. Onneksi valitsin tuotteita joista tykkään;-)6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mahdottoman hieno juttu toi nettikauppa! Onnea ja menestystä :) Eikä sen ole väliä, onko päätökset aina niin fiksuja, olen tullut siihen tulokseen, että pieni hulluus kantaa pidemmälle ;) Ja silloin on usein paljon hauskempaakin :) Iloista viikonlopun jatkoa!

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Onnea nettikauppiattarelle! Uusi asiakas ilmloittautuu ja samalla muistaa ääneen ihailla postauksen upeita kuvia!

selma kirjoitti...

Onnea! Ihana idea! Nuo kaikki huonekalut ja kauniit asetelmat teillä noissa kuvissa vei mun sydämen just. IIIIIiiiiiiiihanat!

Vekarus kirjoitti...

Olet sinä niin ihanan energinen ja aikaansaava! Onnea matkaan butiikin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tunnelma kuvissa, ja miten kaunis sohvaryhmä - vielä kauniimpi koska sillä on tarina. :)

Ja onnea valtavasti puodinpitoon! Meillä on sama periaate - mäkin mietin aina uuden edessä, tai askeleiden suuntaa valitessani, että mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua. Ja niinhän se on, koskaan se ei ole mitään kovin kamalaa, ja niinpä niitä rohkeitakin päätöksiä on tullut tehtyä. Onneksi!

Onnea vielä. <3

Villis kirjoitti...

Kivoja / kauniita kortteja! Mutta voi miten ihan tuo vanha kalusto, pliis kuvaa ja kerro siitä lisää!