maanantai 15. huhtikuuta 2013

MRS JONES LIFESTYLE SHOP 5 (JA BLOPPIS TULOSSA)Rouva Jones oli viikonlopun Hangossa.  Sain vietyä sinne jo hieman vaatteitakin, ettei sitten tarvitse ihan kaikkea raahata joka viikonloppu. Kesääni on aina kuulunut raitapaita, tai kaksi. Tai rehellisiä jos ollaan niin aika monta. Huomasin kaapissa nytkin lymyilevän niin Samujin, Boomerangin kuin Dayn raitapaitaa.

Raitapaita on myös haaveena löytää Mrs Jones Lifestyle Shopin valikoimaan. Periranskalaiseen tyyliin ikisuosikkini Armor-Lux ei tietenkään vastaa englanninkielisiin viesteihin ja nyt puuhaan sitten kyselyä ranskaksi. Oma ranskani on aika ruosteessa, joten käännyn Hangon kielitoimiston puoleen eli Kirjatoukan, toki. Katsotaan alkaako tilaus mennä perille sitten ranskaksi;-)

Farkut Please Jeans, tilasin Tin Tin Style-nettikaupasta Ruotsista.  Ovat maailman mukavimmat, sanoo nimimerkillä "farkkujen osto on painajainen." Samoin nuo ankkuriväen t-paita ja collari, ovat jo aiemmempia tilauksia. En voi muuta kun kehua heidän toimituksiaan, nopeaa ja just niin kätevää. Näitä ei siis valitettavasti saa Mrs Jonesin puodista, ainakaan vielä;-) Huomasin just että kaapissani on muutakin kuin mustaa.
Odd Mollyn neuletakki Grey&White. Balleriinat HALI.

Famille Summerbellen Paris ( sininen) London (punainen) ja NYC (harmaa) kassit kuuluvat Mrs Jones Lifestyle Shopin valikoimaan. Muuta en itse enää käytä. Ensimmäinen tilaus meni kun kaikki laukun minulla nähneet halusivat ennakkovarata sen. Tilasin jo uuden satsin, nyt kaikkia kolmea printtiä.  Voi kunpa jo saisin kaupan auki!  Arvatkaa hei, eipä tullut mieleeni että nyt pitää vielä punnita jokainen tuote....miksikö? No siksi, että kaupan systeemi osaa ehdottaa oikeansuuruista postikulua paketille... 

Huivit BeckSöndergaard  ja korut  Pernille Corydon Mrs Jonesin puodista. 
Kauppa aukeaa toivottavasti jo ensi viikonloppuna!

ja lisäänpä vielä että BLOPPIS TULOSSA;-) Kohtapuolin.
11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana tuo ankkuri/sailorihuivi :)

MRS JONES kirjoitti...

Heidi moi, no niin on! On mulla kaulassa joka päivä!

Jutta / oblik. kirjoitti...

Eihän tässä malta odottaa puodin avautumista!! Joko jo, joko jo ;)
Ihan huiken hieno tuo Work like a captain -paita, niin huoleton - kuitenkin samalla niin tyylikäs kaikessa rentoudessaan.

Katja/Projektila kirjoitti...

Noi huivit on huippuja! Innolla jään odottamaan kaupan avautumista, mitähän kaikkea sieltä löytyykään :)

Elisa kirjoitti...

Hei, aivan ihania noi sailor t-paita ja captain kollari. Tahtoo heti!!! Ihanaa maanantaiaamun inspistä... :D

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Lisään vielä että Sailor-paita ja Captain-collari ovat ruotsalaisen Tintin Style nettikaupan valikoimasta tilaamiani. Ei siis valitettavasti mun kaupasta:-)

Nuppu Home kirjoitti...

Niin ihania noi kaikki huivit.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tää täällä odottaa putiikin avausta jo kovasti! Linkitinkin jo Pernille postaukseeni, mutta vielä ollaan pimennossa :)

Hurjasti onnea sinne. Sä olet kyllä sellainen tehotyttö! :D

Tiina kirjoitti...

Kaikkea ihanaa, voi että! Ihan upeaa, että törmäsin blogiisi hetki sitten. Miten on mahdollista, etten ole tänne jo aikaa sitten eksynyt? No, parempi myöhään kuin milloinkaan. Tuon harmaan college-puseron haluaisin minäkin.

Unknown kirjoitti...

Moi. Please jeanssit heti sun kauppaan, en löydä niitä mistään Suomesta ;)

MRS JONES kirjoitti...

Maarit moi joo olis kiva. Tiedän kaupan jonne tulee ja vinkkaan heti kun saan luvan:-)